Notice: Undefined variable: class_attr in /customers/3/3/e/hojelitehaandbold.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-images-lazy-loading/wp_images_lazy_loading.php on line 57

Pressemeddelelse Ølstykke 24. januar 2018

Som led i forberedelserne til den kommende sæson har HØJ Elitehåndbold netop indgået en 2-årig aftale med Nicklas Bjerre Petersen, der de sidste otte sæsoner – fra han var U16 spiller – har været at finde i TMS Ringsted. Cheftræner Jesper Fredin siger om aftalen:

”Jeg stiftede bekendtskab med Nicklas, da jeg selv var aktiv spiller i TMS Ringsted, hvor jeg trænede ham som ungdomsspiller. Nicklas er en dynamisk stregspiller med en god balance. Det betyder, han er særligt dygtig til at gribe og afslutte under stort pres, hvilket gør ham særdeles vanskelig at dække op. Selvom Nicklas indtil videre ikke har dækket meget op for Ringsted i indeværende sæson, er han tiltænkt en rolle som to-vejsspiller hos os. Vi så i sidste sæson, at han er dygtig i begge ender af banen og kan dække både på back positionen og i midterforsvaret. Det betyder, vi kan bruge hans kvaliteter i kontraspillet, som vi vægter meget højt. Nicklas er generelt en arbejdshest, der knokler i alle spillets facetter, både på og uden for banen.”

Direktør for HØJ Elite Lars Vinther tilføjer: ”Vi er godt tilfredse med, at vi kan tiltrække spillere fra de større klubber, og jeg ser det som et tegn på, at vi er inde i god udvikling. Vi ser frem til at kunne videreudvikle Nicklas, og jeg er enig med Jesper Fredin i, at vi har fået tilført en meget spændende stregspiller til truppen.”

Yderligere informationer fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.