Slaget blev tabt i Holstebro, men krigen er ikke slut

I en flot kulisse med omkring 2500 tilskuere var vi godt klar over, at det ville blive overordentligt svært at vinde den første kamp i Holstebro. TTH Holstebro lagde et hårdt tryk på os fra starten af kampen som vi ikke er vant til og skulle indfinde os i. Så selvom at der på tavlen stod 10-7 havde vi ikke fået vores defensiv op at stå på et tilfredsstillende niveau. Omvendt var vi fint med offensivt og det handlede om, at få bedre fat i forsvaret og flere redninger. Efterfølgende kom der desværre en dårlig periode som, vi ikke har plads til i mod et så godt hold som TTH Holstebro der sidste år kæmpede med om medaljer i DM semifinalen. Perioden blev igangsat med en udvisning og offensivt lavede vi både tekniske fejl mens dommerne i denne periode dømte flere offensive regelfejl mod os. Perioden kostede os meget dyrt og på 5 dårlige minutter gik vi fra 10-7 til 15-7 og det så vanskeligt ud. En stærk afslutning på første halvleg fik os dog tilbage i en position til pause, hvor opgaven ikke længere syntes umulig ved stillingen 17-12 og med boldbesiddelse fra.

2 halvlegs start med en mand i overtal. 2. Halvleg startede bestemt ikke som håbet. Vi tilkæmpede os et straffekast som desværre tog træværket og kort tid efter fik Jeppe Jonasson en tynd udvisning på en tackling som bestemt ikke var hårdere end hvad vi ellers havde set undervejs i kampen. De første 6 min af 2. halvleg spillede vi forrygende angrebshåndbold, men eksekverede langt under niveau. 4 store nærskudschancer blev ikke omsat til mål og med endnu en udvisning til Morten Slundt kort tid efter vi blev fuldtallige fra den første udvisning. Den gode afslutning på 1 halvleg til 17-12 overgik derfor til stillingen 22-13 og der var herfra lang vej hjem. Herfra kæmpede vi godt, defensiven fik bedre fat og Søren Haagen stod en stærk 2. halvleg. Det var godt at se Max Höning bidrage med flotte skud fra distancen og Lauge Hemmingsen kom ind med fart, direkthed og en masse gå-på-mod! Flere af vores talentfulde unge spillere fik en masse erfaring med fra opgøret og blandt andet Martin Søborg fik scoret 2 flotte mål i fraværet af Alexander Hansen.

Vi tager fra Holstebro med følelsen af at vi kunne levere en markant bedre kamp. Vi er klar over at TTH på nuværende tidspunkt burde spille kampe om at gå i semifinalerne i stedet for at undgå nedrykning, men vi ligger os ikke ned af den grund! Vi ærgrer os over to dyre perioder á 5 min, hvor vi samlet taber med 9 mål, bliver kampafgørende i Holstrebro og vi skal sørge for at det ikke sker igen på tirsdag.