Søren Haagen skal danne makkerpar med Frank Mikkelsen i HØJ-målet næste sæson

I februar måned kunne HØJ Elitehåndbold offentliggøre, at klubben har skrevet kontrakt med den rutinerede og karismatiske målmand Frank Mikkelsen, der pt spiller for TMS Ringsted i Håndboldligaen. I mellemtiden er det blevet kendt, at unge Victor Bang efter kontraktudløb skifter til den svenske ligaklub Skövde, mens Rasmus Døssing, der kom til HØJ Elite sidste år, har besluttet at trappe håndboldkarrieren ned. Dermed opstod der en ledig plads i HØJ-målet, og den plads er nu blevet fyldt ud med ”et par store sko”.

Fra den kommende sæson vil ingen ringere end 46-årige Søren Haagen skulle danne makkerpar med Frank Mikkelsen.  Haagen er pt. målmand på GOG’s hold i Håndboldligaen og har en lang karriere bag sig i Flensburg, THW Kiel, Mors-Thy, Ribe-Esbjerg, KIF Kolding og GOG. Haagen har desuden 79 A-landsholdskampe på cv’et.

Cheftræner Jesper Fredin er ovenud tilfreds med aftalen: ”Søren er en fantastisk tilføjelse til truppen! Jeg er superglad for, at vi endnu engang er lykkes med at tilføre en etableret ligaspiller til vores projekt i HØJ Elite. Søren er en utrolig pålidelig målmand, der gennem de sidste mange år har holdt et stabilt højt niveau (+30%) i Håndboldligaen. Han bliver en fantastisk makker til Frank Mikkelsen, og med masser af rutine, hans joviale væsen og professionelle tilgang bliver hen en vigtig brik for hele HØJ Elite. At vi kan tiltrække en målmand, der har været én af to på et tophold i Håndboldligaen vidner om, at vi endnu engang får lagt nogle lag på vores projekt. Med Frank Mikkelsen og Søren Haagen står vi historisk stærkt på målmandspositionen i 1. Division”.

Søren Haagen siger om skiftet til HØJ Elitehåndbold: ”Jeg er meget glad for, at jeg skal være en del af HØJ Elitehåndbold i den kommende sæson – det ser jeg meget frem til. Jeg har fået et meget positivt indtryk af Jesper Fredin i forbindelse med vores samtaler om en aftale for den kommende sæson og gennem mine samtaler med Bo Spellerberg i løbet af sæsonen. Jeg ser frem til at lære alle på og omkring holdet at kende, og så betyder det også meget for mig, at jeg igen skal være makker med og back up til Frank Mikkelsen, samt at jeg igen skal spille sammen med Bo Spellerberg, som jeg også tidligere har spillet sammen med. Det er mit indtryk, at HØJ er en målrettet, ambitiøs og seriøs klub med fokus på sportslig udvikling og godt fællesskab. HØJ er en klub som meget gerne vil længere frem i dansk håndbold, og som hele tiden forsøger at gøre tingene bedre og udvikle sig, så man kan komme endnu højere op i tabellen. Det virker som en god klub med et solidt bagland ift forening og ungdomshold, men også ift. den professionelle afdeling omkring klubbens 1. divisionshold, som der virker til at være en stor opbakning til”.

Direktør i HØJ Elitehåndbold Lars Vinther er meget tilfreds med signingerne med både med Frank Mikkelsen og Søren Haagen: ”Jeg er ret sikker på, at vi næste sæson bliver den klub i 1. division, der er bedst besat på bagerste skanse med makkerparret Mikkelsen og Haagen. Summen af rutine er enorm, og det samme er engagementet og entusiasmen på banen hos dem begge to, så de bliver garanteret publikumsfavoritter”.

Yderligere information kan fås hos cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334 eller direktør Lars Vinther på tlf. 20977930.

HØJ-Elite-logo