Spar Nord Bank fortsætter som Guldpartner

Vi er hos HØJ Elitehåndbold glade for at kunne fortælle, at vi i den kommende sæson fortsætter vores samarbejde med Spar Nord Bank i Roskilde.

Spar Nord Bank skal fortsat være Guldpartner, og deres logo vil være at finde på samtlige af herrespillerenes shorts, på skulderen af vores erfarne venstre back og profil Bo Spellerberg og på maven af vores unge talentfulde playmaker Marcus Stroustrup.

Hos Spar Nord Bank i Roskilde har de yderst kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med alt indenfor bank, finansiering og investeringer – både for private kunder og erhvervskunder. Privat kan du blandt andet få hjælp til din daglige økonomi, lån & kredit, investering, pension og forsikring. Hos erhvervsafdelingen kan du blandt andet få råd og sparring omkring likviditet og betalinger, finansiering, investering og international handel.

Ønsker du at få yderligere information om Spar Nord Bank og deres afdeling i Roskilde, kan du besøge deres hjemmeside www.sparnord.dk, henvende dig direkte på telefon 46 35 51 00 eller tage et smut forbi deres afdeling på Københavnsvej 65 i 4000 Roskilde.

Vi ser frem til den kommende sæson med Spar Nord Bank Roskilde ombord som partner.