Projekbeskrivelse

Navn: Philip Elbo Kempf

Position: Højre fløj

Nummer: 33

 

Højde: 182 cm

Vægt: 80 kg

Alder: 23 år

Fødselsdag: 9. oktober 1997

 

Tidligere klubber:

Brøndby HK og AG Håndbold

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Mit forhold til HØJ er rigtig godt. Jeg har efterhånden spillet her rigtig længe, både som ungdomsspiller og som senior de sidste 4 sæsoner. Jeg kommer utrolig meget i hallen. Udover at være spiller, er jeg også træner for klubbens dygtige u17 drenge og står for den fysiske del af HØJ’s nye talentuddannelse. De mange timer i hallen gør at jeg kender de fleste i og omkring klubben. Jeg nyder at være her, da man altid bliver mødt med et smil fra alle sammen.

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?

Et stort personligt mål for mig denne sæson er at øge mit bundniveau. Sidste år var det lidt for ofte enten en god kamp eller en dårlig. Og der vil jeg gerne gøre de dårlige til i hvert fald middel. Derudover synes jeg vi har fået samlet et rigtig godt hold, så har også et mål om at spille med en den sjove del af rækken. Det tror jeg godt vi kan.

Hvad er din største håndbold oplevelse?

Min største oplevelse var da jeg fik debut for HØJ’s 1.divisionshold.

Hvem er dit idol på håndboldbanen?

Ingen ringere end Hans Lindberg.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om 10år spiller jeg håndbold i udlandet.

Hvad laver du uden for håndboldbanen?

Jeg arbejder til dagligt i FysioDanmark i Ølstykke. I den lille overskydende fritid jeg har ud over job og håndbold, bruger jeg tiden sammen med venner og kæreste. Hører en masse Podcast når jeg er på farten.

Fun fact om dig selv.

Kender alle far jokes, der findes på nettet.