Projekbeskrivelse

Navn: Villads Raahauge Jensen

Position: Stregspiller

Nummer: 4

 

Højde: 196 cm

Vægt: 105 kg

Alder: 24 år

Fødselsdag: 30. april 1996

 

Tidligere klubber:

Amager SK og Ajax Kbh

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Mit forhold til Høj Håndbold er utrolig godt og jeg har haft to gode år i klubben. Det er en social klub med en masse fællesskab, som er en værdi jeg sætter utrolig stor pris på i en håndboldklub. Derudover spiller jeg sammen med nogle fantastiske gutter, hvilket også er en af grundene til, at jeg nu har valgt at tage min tredje sæson i klubben.

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?

Jeg håber fortsat på at kunne udvikle mig som 2-vejs spiller og specielt ligge endnu flere lag på det angrebsmæssige, hvilket jeg ikke er i tvivl om at både Jesper og Bo kan bidrage rigtig meget til. Samtidig satser jeg stærkt på at vi i år, både som hold, men også på det spillemæssige kan forbedre os, og dermed forhåbentlig kan rangere en smule højere i tabellen end tilfældet har været i de seneste 2 sæsoner.

Hvad er din største håndbold oplevelse?

Da jeg fik senior debut mod Skjern Håndbold på 1 div holdet i Ajax København som 1-års U18 spiller, og derefter permanent blev rykket op på senior holdet et år før tid.

Hvem er dit idol på håndboldbanen?

Michael V. Knudsen og Jeppe Hjorth.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Stadig i fuld gang som håndboldspiller og fysioterapeut ved siden af.

Hvad laver du uden for håndboldbanen?

Jeg har søgt ind på studie som fysioterapeut til sommer, og håber meget på at komme ind der. Jeg går derudover utrolig meget op i styrketræning, og elsker at bruge en masse tid på dette. Ellers går meget af min tid på Philip Kempf, der altid er garant for at levere fremragende selskab.

Fun fact om dig selv.

Jeg har engang spist 8 store Magnum is på 11,5 minutter.