Stærk stregspiller forlænger med HØJ Elitehåndbold

Den 20 årige stærke stregspiller Jakob Stork har valgt at forlænge sin kontrakt med HØJ Elite for to år. Jakob fik sit helt store gennembrud i klubben i sidste sæson.

Cheftræner Jesper Fredin er glad for Storks beslutning og er sikker på, at vi vil se en videre udvikling hos ham gennem de næste par år: ”Jakob fik sit store gennembrud i sidste sæson. Han har udviklet sine offensive kvaliteter, hvor han er blevet dygtigere til at skabe sine egne chancer og særligt afslutte dem. Han har gennem hårdt arbejde tilegnet sig en utrolig stor fysik, og defensivt er der ikke mange, der vinder de fysiske kampe over ham. Med Jakobs arbejdsomme tilgang til elitesport og naturlige vindermentalitet er jeg ikke i tvivl om, at vi gennem de næste to sæsoner vil se ham blive endnu stærkere”.

Jacob Stork skal i de to kommende sæsoner danne parløb med en anden stregspiller, nemlig Nicklas Bjerre Petersen, der kommer til HØJ Elite fra TMS Ringsted. ”Nicklas er en dynamisk stregspiller med en god balance. Det betyder, han er særligt dygtig til at gribe og afslutte under stort pres, hvilket gør ham særdeles vanskelig at dække op”, fortæller Jesper Fredin.

Yderligere informationer fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.

2018-06-04T13:50:53+02:00