Stort velkommen til DKL Tømrer, som er ny bronzepartner i HØJ Elite

Hos HØJ Elitehåndbold er vi glade for at kunne fortælle, at vi starter samarbejde med DKL Tømrer, og at de også fortsætter som erhvervspartner hos HØJ Håndbold i den kommende sæson 22/23.

DKL Tømrer skal i den kommende sæson være erhvervspartner omkring vores 1. Division herrer, hvor de skal være på spillertrøjen af Lauge Hemmingsen. De vil også fortsat være omkring vores 2. Division herrer, hvor de i den kommende sæson skal være på spillertrøjen af Tobias Nielsen.

Daniel Lundberg, som driver DKL Tømrer, fortæller, hvorfor han vælger at være erhvervspartner i HØJ, og hvorfor han har ønsket at blive præsenteret på Lauge og Tobias:

”Valget af spillere er taget på baggrund af, at jeg har fulgt Lauge og Tobias siden, de var U16, og fulgt dem tæt i deres udvikling. Deres udviklings kurve går bare en vej, og det er op. Jeg synes, det er vigtigt at støtte de unge i deres udvikling, som et stort skulderklap.
Så glæder jeg mig rigtig meget til at følge dem og deres udvikling de kommende sæsoner. Jeg synes generelt, at HØJ’s ungdomsarbejde er klasse, og giver de unge spillere så meget i deres udvikling!”

Ønsker du at få yderligere information om DKL Tømrer, kan du henvende dig direkte på telefon 27 57 67 37 eller sende en mail til Daniel Lundberg på daniel-lundberg@hotmail.com