Teambuilding og sponsorarrangement hos Krox

Som stolt sponsor og bronzepartner er det en udsøgt fornøjelse og bidrage med andet end økonomi.

Mandag var HØJs 1. damer på ”firmabesøg”, hvor det blev til to timers event og teambuilding hos Playwork – der er en del af KROX – TEAMBUILDING & EVENT. Anført af en veloplagt Michael Piotrowski blev damerne kastet ud i Promillefodbold, Torpedorun, Ballebold og efterfølgende gik de i dybden med samarbejde og kommunikation gennem en masse øvelser med vores teambuildingudstyr.

Der blev grint meget og kommunikeret mere – verbalt og nonverbalt – i to intense timer uden pause.

Aftenens program var skræddersyet til holdet, der gerne ville have det sjovt, og samtidigt arbejde benhårdt for at blive endnu skarpere på kommunikation og formidling af informationer.

Hvis et hold skal performe optimalt, så er det nødvendigt med de bedste forudsætninger i samarbejde og kommunikation. Spillerne blev udfordret på nonverbal kommunikation, stole på lederen, tydelige og præcise instruktioner, hvem tager ansvaret, udforme en plan og holde sig til planen.

Vores mål hos PLAYWORK er skabe rammerne for teambuilding med fokus på ledelse og lederskab, kommunikation, ansvar, relation og interaktion, samarbejde og deltagelse. Det skal være sjovt og lærerigt.

Navnet afspejler at legen og processen, vejen og målet går hånd i hånd.

Til det benytter vi os af en enorm viden fra et liv i militær, elitesport og skoleverden. Dette understøttes af professionelt teambuilding udstyr, gode lokaler og et ønske om at gøre en forskel.

Vil du gerne have, at vi sammensætter et unikt program, netop til jeres behov, og med de aktiviteter, der skaber resultater og sjov på din arbejdsplads eller hold, så kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til at høre jeres behov, og skabe en sjov og lærerig dag.

KROX – TEAMBUILDING og EVENT og PLAYWORK