Ung profil forlænger med HØJ Elitehåndbold

Jeppe Hjorth og HØJ Elite har indgået en ny to-årig aftale, og den unge spændstige venstre back fortsætter således i klubben, hvor han altid har spillet, kun afbrudt af et enkelt år i GOG under et efterskoleophold på Oure.

”Jeg føler fortsat, at HØJ er det rigtige sted for mig og min udvikling både som håndboldspiller og som person”, fortæller Jeppe Hjorth selv. ”Jeg synes, klubben, holdet og jeg selv er inde i en rigtig spændende udvikling, det vil jeg gerne være en del af og bidrage til også de kommende år. Blandt mine egne mål for fremtiden er at udvikle mine kompetencer i defensiven og bygge på min fysik, så duelspillet bliver bedre”.

Også cheftræner Jesper Fredin er godt tilfreds med aftalen:

”Jeg er utrolig glad for, at Jeppe har valgt at fortsætte sin udvikling i HØJ Elite. Jeppe har gennem de seneste sæsoner udviklet sig rigtig godt, og alt tyder på, at hans udvikling fortsat vil stige eksponentielt. Jeppe har nogle særlige spidskompetencer, man ikke ser så ofte. Han er ekstrem spændstig og har en fantastisk skudafvikling. Og så er han jo et af vores lokale håndboldtalenter og et afkast af det flotte talentarbejde, der bliver lavet i foreningen HØJ Håndbold. Jeppes store engagement i klubben sammen med hans særlige kompetencer gør ham så afgjort til en publikumsfavorit, og vi glæder os alle sammen over, at ”Herslev” fortsat skal være i HØJ Elite; ikke mindst glæder jeg mig personligt over at skulle træne Jeppe også de kommende i hvert fald 2½ år.”

Mens Jeppe Hjorth forbliver i klubben, så stopper en anden ung spiller på venstre back, nemlig Frederik Skoda, der har lidt under en del skader, som har holdt ham ude både af træning og kampe meget af sæsonen. Skoda kom til HØJ Elite fra Randers op til denne sæson.

Yderligere oplysninger fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.