Ung talentfuld playmaker kommer til HØJ Elitehåndbold

Marcus Stroustrup – alias Marlo – vender hjem til Sjælland og skal tilbringe de kommende sæsoner i HØJ Elitehåndbold.

Marcus kommer fra fire år i GOG, hvor han kom til som 16-årig fra Roskilde Håndbold. I denne sæson spiller han på GOG’s herrehold i 2. division, selvom han reelt set ”kun” er tredje års U19 spiller. Han har vundet EM-bronze med U18 landsholdet og har deltaget ved DM fire gange; det har givet 2 Danmarksmesterskaber og 2 bronzemedaljer. Senest vandt Marcus guld ved U18 DM sammen med resten af GOG-holdet, og han gjorde sig i den forbindelse virkelig godt bemærket.

”Marlo er en meget talentfuld, klog og smart håndboldspiller sin unge alder til trods”, fortæller Jesper Fredin, cheftræner for HØJ Elites 1. divisions hold. ”Han har et hurtigt antrit og er dygtig til at sætte holdkammeraterne i scene, og så har han allerede stor erfaring fra seniorbold, fordi han spiller på 2. divisions holdet i GOG og træner med ligatruppen”, fortsætter Fredin.

Om skiftet siger Marcus selv: ”Jeg glæder mig til at tage skridtet op i 1. division. Aftalen med HØJ Elite betyder, at jeg kan udvikle mig som seniorspiller samtidig med, at jeg kommer tættere på min familie, der bor i Ågerup. Det glæder jeg mig rigtig meget til!”

Yderligere informationer fås ved henvendelse til cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334