VIMO Isolation er ny samarbejdspartner

Hos HØJ Elitehåndbold er vi stolte over at kunne præsentere en ny samarbejdspartner i den kommende sæson 2020/2021 – VIMO Isolation. VIMO Isolation vil i den kommende sæson være partner på damesiden for vores 2. Divisionshold. Deres logo vil være at finde på playmaker Patrícia Szölösi’s trøje i den kommende sæson.

VIMO Isolation er en lokal virksomhed fra Ølstykke, som specialiserer sig og udfører arbejde indenfor teknisk isolering, pladekappebelægning, lydisolering, brandisolering og køle- og varmeisolering. VIMO Isolation har i mange år har været samarbejdspartner i HØJ’s ungdomsafdeling. Derudover er ejeren af virksomheden, Anders Jønsson, et kendt ansigt i klubben, hvor han blandt andet har været frivillig i mange år i forbindelse med kampafvikling ved dommerbordet til 1. Divisionskampene på herresiden og som holdleder i ungdomsafdelingen.

Vi glæder os til den kommende sæson med VIMO Isolation som ny samarbejdspartner for HØJ Elite.

Ønsker du at få yderligere information om VIMO Isolation, kan du besøge deres hjemmeside www.vimoisolation.dk eller henvende dig direkte på telefon 40 32 50 56.