Loading...
1. DIVISION HERRER2019-04-30T13:47:08+02:00

Vores mission

Ambitionerne er høje igen i denne sæson, hvor truppen er blevet tilført flere nye spillere, både udefra og fra egne rækker. Målet er at opnå en placering i den bedste halvdel af 1. division og lægge lag på både spil, organisation og mandskabspleje, så vi kan styrke grundlaget for en fremtidig placering i 1. divisions top 3.

Vi udvikler os fortsat

Vi har et ungt hold suppleret med erfarne spillere, som alle sammen brænder for projektet HØJ Elite. Vi er ambitiøse men også bevidste om, at vi stadig er en trup og en organisation i udvikling.

Vi vil rigtig gerne præsentere optimalt hver gang og arbejder målrettet på at opnå større stabilitet. Vi har et særligt fokus på hjemmekampene i Ølstykkehallen og Jyllingehallen, fordi vi gerne vil give vores hjemmepublikum nogle gode oplevelser.

Trænerteamet i denne sæson består af cheftræner Jesper Fredin og assisterende træner Karsten Brandt, der – suppleret af holdleder Bjørn Pedersen, fysioterapeut Rene Mortensen og massør og coach Henrik Zarp – har fokus på både den spillemæssige udvikling og mandskabsplejen.

Trænere og ledere

Jesper Fredin
Jesper FredinCheftræner
KONTAKT
Julie Loop
Julie LoopAssistenttræner
KONTAKT
Martin Wolf
Martin WolfAssistenttræner
KONTAKT
René P. Mortensen
René P. MortensenFysioterapeut
KONTAKT
Dorte Milton
Dorte MiltonFysioterapeut
KONTAKT
Christina Jarkass
Christina JarkassAssisterende holdleder
KONTAKT

Forbliv opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på Facebook for at holde dig opdateret på nyheder og kommende kampe.

Gå ikke glip af sæsonens kommende kampe. Der er mange spænende opgør i vente, som du ikke kan gå glip af!

KAMPKALENDER