2. Division Damer

I HØJ Elite har vi et ønske om, at damesiden fortsat udvikler sig og får en stadig større plads, så vi kan ”gå på to ben”. Det kræver en satsning over flere år, både på dame senior- men også på pigesiden i HØJ, hvor grundlaget for en stærk og bred dameside lægges. Vi arbejder således i et flerårigt perspektiv og i tæt samarbejde med moderklubben.

I sæsonen 2021-2022 spillede vores damehold med om oprykning til 1. division, og det har gødet ambitionerne, så målet i sæsonen 2022-2023 er oprykning.

Vi arbejder seriøst og har et stærkt sammenhold

Vi har en bred trup som er sammensat af egne HØJ-spillere og ambitiøse spillere, der er kommet til klubben, fordi vi har et ambitiøst og målrettet set-up, samt et godt socialt miljø.

Alle spillere og trænere arbejder seriøst både til træning og kamp, hvilket er udtryk for en stor vilje til at yde det absolut bedste hver gang. Holdet har fokus på at bygge på det fysiske, som forberedelse på de højere rækker.

Vi har oplevet en stigende opbakning til vores hjemmekampe i takt med, at det sportslige niveau er vokset, og vi arbejder for, at den udvikling fortsætter.

Trænerrollen i denne sæson er fortsat todelt mellem Anders Bergmann Krogh og Michael Piotrowski. De bliver suppleret af fysisk træner Christian Hagenbæk, målmandstræner Thomas Moeglin, fysioterapeut René Popp Mortensen og holdleder Helle Rasmussen.

Trænere og sundhedsstab

Michael Piotrowski
Træner

+45 26 20 15 73
Send en mail

Anders Krogh
Træner

+45 51 22 44 05
Send en mail

Thomas Moeglin
Målmandstræner

+45 26 22 12 72
Send en mail

Christian Hagenbæk
Fysisk træner

Send en mail

Helle Rasmussen
Holdleder

+45 30 32 72 73
Send en mail

Forbliv opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på Facebook for at holde dig opdateret på nyheder og kommende kampe.
Og tjek vores kampkalender, så du ikke går glip af vores næste kamp!

Kampkalender