Vores mission

I HØJ Elite har vi et ønske om, at damesiden fortsat udvikler sig og får en stadig større plads, så vi kan ”gå på to ben”. Det kræver en satsning over flere år, både på dame senior- men også på pigesiden i HØJ, hvor grundlaget for en stærk og bred dameside lægges. Vi arbejder således i et flerårigt perspektiv.

Det sportslige mål i sæsonen 2019-2020 for damerne er en placering i den bedste halvdel af 2. division og for sæsonen 2020-2021 oprykning til 1. division.

Seriøsitet, sammenhold og sjov

Dametruppen består af samlet af 42 spillere fordelt på tre hold. Hold 1, som hører til i HØJ Elite, er sammensat af ”egne” HØJ-spillere og spillere, der er kommet til fra andre klubber, fordi de synes om vores projekt.

Alle spillere og trænere arbejder seriøst både til træning og kamp, hvilket er udtryk for en stor vilje til at yde det absolut bedste hver gang. Samtidig er det lykkedes at skabe en stor trup med et stærkt sammenhold og et målrettet fokus på, at ALLE skal udvikle sig og trives med deres håndbold. Det skal være udviklende og sjovt at komme til håndbold, også selv om man er blevet seniorspiller.

Trænere og ledere

Michael Piotrowski
Michael PiotrowskiTæner
KONTAKT
Anders Krogh
Anders KroghTræner
KONTAKT
Helle Rasmussen
Helle RasmussenHoldleder
KONTAKT

Forbliv opdateret

Følg HØJ Elitehåndbold på Facebook for at holde dig opdateret på nyheder og kommende kampe.

Gå ikke glip af sæsonens kommende kampe. Der er mange spændende opgør i vente, som du ikke kan gå glip af!

KAMPKALENDER