Bag om HØJ Elitehåndbold

Vores historie viser, at vi i HØJ gør tingene i fællesskab. HØJ har gennem alle årene været båret af stærke frivillige kræfter, og disse kræfter er også fortsat grundstenen i HØJ Elitehåndbold og i det sociale liv og unikke håndboldmiljø, der er i og omkring klubben. Vi ønsker et stærkt fællesskab om vores klub og vores hold, hvor mange bidrager og mange modtager.

Vi ønsker at gøre håndbolden til et stærkt og underholdende samlingspunkt for familier, erhvervsliv og fans. Vi vil gøre det spændende, sjovt og udbytterigt at være en del af HØJ Elite og at komme og se håndbold. Vi ønsker derudover også at være en katalysator for et tæt samarbejde mellem klub, erhvervsliv og politikere i området. Vi vil tage udviklingsinitiativer og løfte vores del af opgaverne med henblik på at få HØJ Elitehåndbold, det lokale erhvervsliv og kommunerne tydeligere på Danmarkskortet.

Vi arbejder fortsat på at skabe de passende kommercielle og organisatoriske rammer, så vi kan nå vores sportslige mål samtidig med, at klubben hviler på et tilfredsstillende økonomisk og mandskabsmæssigt grundlag.

Personerne bag holdet

Lars-Vinther

Lars Vinther
Adm. Direktør & Bestyrelsesmedlem

Helle-Rasmussen

Helle Rasmussen
Bestyrelsesformand

+45 30 32 72 73
Send en mail

Henning-Olesen

Henning Olesen
Sparringspartner

+45 20 45 29 14
Send en mail

Klaus-Lebæk

Klaus Lebæk
Bestyrelsesmedlem

Fotografen-er-på-vej

Jesper Kampmann
Bestyrelsesmedlem

Buster

Kaj Hjorth Christensen (Buster)
Bestyrelsesmedlem

Charlotte-Lind

Charlotte Lind
Økonomi Chef

Udvid din forretning

Kunne du tænke dig at udvide din forretning og blive mere synlig over for mulige kunder? Det kan vi hos HØJ Elitehåndbold hjælpe dig med.
Se mere information om mulighederne for samarbejde ved at trykke på knappen nedenfor.

Bliv erhvervspartner