Bliv Erhvervspartner

Har du ambitioner om at udvikle din forretning, er vi et stærkt match! Vi tager udgangspunkt i din forretning og giver dig den bedst mulige sparring og eksponering. Vores mål er, at samarbejdet skaber idéer, nye kunder, nye samarbejdspartnere og bedre resultater på bundlinjen. Vi er parate til at gå langt i samarbejdet – hvis du også er. Vi vil gerne tænke langsigtet, så vi satser på længerevarende samarbejder.

Åbent Erhvervsnetværks-arrangement i HØJ Elitehåndbold

Kunne du tænke dig at komme på hold med indtil flere verdensmestre? Så bliv en del af HØJ Elitehåndbold og vores Erhvervsnetværk!

Lørdag d. 10. marts 2024 holder vi Erhvervsnetværks-arrangement i Jyllinge-hallens caféområde.
Her inviteres nuværende Erhvervspartnere til netværk, lidt at spise og drikke samt dobbelt kamp-arrangement
mellem HØJ Elites 1. divisionsdamer og Roskilde Håndbold (kampstart kl. 13:30) og HØJ Elites 1. divisionsherrer og Tønder (kampstart kl.16:00).
Dagens arrangement er åbent for nye interesserede Erhvervspartner, så hvis du kunne tænke dig at deltage og høre nærmere om
mulighederne som Erhvervspartner i HØJ Elite, er du velkommen til at tilmelde dig til
vores Kommercielle chef René Stisen på rene@hojelitehaandbold.dk eller på 31 120 240.
Sidste frist for tilmelding er d. 5. marts 2024
På forhåbentligt gensyn! 

Interessen for HØJ Elitehåndbold er udbredt!

Med to hold i de landsdækkende 1. divisioner og hyppige og varierede erhvervsarrangementer mærker vi en stærkt stigende kommerciel interesse for vores produkter og for samarbejder, der gavner alle parter.

De mest aktive af vores erhvervspartnere har stort udbytte af deres samarbejdsaftaler med HØJ Elitehåndbold. Vi kan derfor kun opfordre jer til at investere i et samarbejde med os og til at bygge samarbejdet ind i jeres samlede markedsføringsplan. Det giver bonus!

Vores vigtigste mål er, at vi i fællesskab skaber nogle unikke rammer, som sikrer, at vores erhvervspartnere vækster, og at HØJ Elitehåndbold når de sportslige mål, som klubben til enhver tid har.

Hos HØJ Elitehåndbold kan vi tilbyde din virksomhed:

  • Eksponering i forbindelse med kampe, i medierne og på sociale medier
  • Kontakt med andre erhvervsdrivende
  • Sparring vedrørende markedsføring og kommunikation
  • Facilitering af fælles arrangementer og møder

Kontakt os

Vil du høre mere om muligheden for at indgå et Erhvervspartnerskab med HØJ Elitehåndbold, er du velkommen til at kontakte René Stisen:

René Stisen
Kommercielle chef

+45 31 12 02 40
Send en mail

Morten Slundt
Salg og marketing


Send en mail

Per Svenningsen
IT- og Salgskonsulent

+45 42 52 36 50
Send en mail