Bliv Erhvervspartner

Har du ambitioner om at udvikle din forretning, er vi et stærkt match! Vi tager udgangspunkt i din forretning og giver dig den bedst mulige sparring og eksponering. Vores mål er, at samarbejdet skaber idéer, nye kunder, nye samarbejdspartnere og bedre resultater på bundlinjen. Vi er parate til at gå langt i samarbejdet – hvis du også er. Vi vil gerne tænke langsigtet, så vi satser på længerevarende samarbejder.

Interessen for HØJ Elitehåndbold er udbredt!

Med to hold i de landsdækkende 1. divisioner og hyppige og varierede erhvervsarrangementer mærker vi en stærkt stigende kommerciel interesse for vores produkter og for samarbejder, der gavner alle parter.

De mest aktive af vores erhvervspartnere har stort udbytte af deres samarbejdsaftaler med HØJ Elitehåndbold. Vi kan derfor kun opfordre jer til at investere i et samarbejde med os og til at bygge samarbejdet ind i jeres samlede markedsføringsplan. Det giver bonus!

Vores vigtigste mål er, at vi i fællesskab skaber nogle unikke rammer, som sikrer, at vores erhvervspartnere vækster, og at HØJ Elitehåndbold når de sportslige mål, som klubben til enhver tid har.

Hos HØJ Elitehåndbold kan vi tilbyde din virksomhed:

  • Eksponering i forbindelse med kampe, i medierne og på sociale medier
  • Kontakt med andre erhvervsdrivende
  • Sparring vedrørende markedsføring og kommunikation
  • Facilitering af fælles arrangementer og møder

Kontakt os

Vil du høre mere om muligheden for at indgå et Erhvervspartnerskab med HØJ Elitehåndbold, er du velkommen til at kontakte René Stisen:

René Stisen
Kommercielle chef

+45 31 12 02 40
rene@hojelitehaandbold.dk

Per Svenningsen
IT- og Salgskonsulent

+45 42 52 36 50
per@hojelitehaandbold.dk

Morten Slundt
Salg og marketing

+45 21 90 19 89
morten@hojelitehaandbold.dk