Henrik Kronborg tiltræder som sportslig konsulent i HØJ Elitehåndbold

Da HØJ Elites herrespillere mødte ind til træning i går mandag, var der en ny profil i hallen, nemlig Henrik Kronborg der er tiltrådt som sportslig konsulent, foreløbig for resten af denne sæson. Dermed er der sket en markant styrkelse af den sportslige ledelse.

Direktør Lars Vinther siger: ”Med Spellerbergs afgang til København Håndbold blev der åbnet mulighed for, at vi kunne revurdere det sportslige ledelses set-up på herresiden. Det har været vores ønske at finde en person, som er en stærk faglig autoritet og med en passende personlig profil, der kan samarbejde med trænerteamet og spillerne om at få indfriet det potentiale, vi mener, truppen har. HØJ Elite, Skjern Håndbold og Henrik Kronborg har i fællesskab fundet en god løsning, der gør, at Henrik er blevet købt fri af kontrakten i Skjern Håndbold”.

Henrik Kronborg er assisterende landstræner for herrelandsholdet og har desuden mangeårig erfaring fra trænerjobs i dansk tophåndbold, herunder i Nordsjælland Håndbold, KIF Kolding-København og Skjern Håndbold. Der er tale om en stor kapacitet, som det er lykkedes at få til HØJ Elite.

Cheftræner Jesper Fredin ser frem til at få en ny stærk sparringspartner: ”Da Bo meddelte, at han havde fået en spændende mulighed som cheftræner, stod det højt på min ønskeliste, at klubben og jeg fandt en afløser. Efter nogle gode snakke med Henrik er jeg ikke i tvivl om, at vi bliver et rigtig godt match. I Henrik får vi tilført håndboldfaglighed i verdensklasse, og han vil selvsagt være en enorm ressource i jagten på at ramme nogle stærkere præstationer, end vi hidtil har leveret i sæsonen. Jeg byder Henrik et varmt velkommen til HØJ Elite, og jeg ser frem til at skulle arbejde tæt sammen med så stærk en profil i dagligdagen”.

Kronborg vil være en stærk faglig sparringspartner for cheftræner Jesper Fredin og det øvrige team, og han vil kunne bidrage til at guide spillerne, så de yderligere kan udvikle sig både som individualister og som hold. Kronborg er ansat på fuld tid og vil derfor deltage i alle træningspas og kampe resten af denne sæson – dog undtaget den periode, hvor han nødvendigvis må passe sit job som assisterende træner for herrelandsholdet”, uddyber formand Helle Rasmussen.

Parterne har indgået en aftale for denne sæson men har en fælles målsætning om at forlænge samarbejdet, hvis det som forventet viser sig at fungere til alles tilfredshed.

Yderligere oplysninger kan fås hos direktør Lars Vinther på tlf. 20977930.