HØJ Elitehåndbold får suppleret dametruppen efter spillerafgang

I løbet af december måned har to spillere fra HØJ Elites damehold i 2. division uafhængigt af hinanden meddelt, at de ønsker at stoppe fra årsskiftet – det drejer sig om Patricia Szölözi, der stopper håndboldkarrieren, og Emilie West der fortsætter karrieren i TMS Ringsted.

’’Det er vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over. Patricia har spillet i klubben gennem efterhånden mange år, og været en vigtig brik i holdets udvikling, både på og udenfor banen, men vi forstår også godt, at lysten og motivationen kan falde, når man samtidig som Patricia er løbet ind i en knæskade. West har valgt at forfølge egne ambitioner i TMS Ringsted, og sådan er gamet jo – spillere søger derhen, hvor de mener, de bedst kan få indfriet deres ambitioner. Vi ønsker dem begge to al muligt held og lykke’’, fortæller Anders Krogh, træner i HØJ Elite.

Med en øjeblikkelig topplacering i pulje 3 i 2. division og en ambition om oprykning, har spillerafgangen betydet, at der skulle ageres i HØJ Elites dameafdeling, for sæsonen er lang endnu, særligt hvis der skal spilles oprykningsspil, og det kræver en vis portion spillere, hvis målet om en plads i 1. division fortsat skal være realistisk.

’’Vi havde akut behov for en venstre fløj, da Emilie West har været vores eneste spiller på den position. Heldigvis har venstrefløjen Fie Welling Paulsen valgt at forfølge hendes ambitioner og besluttet at foretage et øjeblikkeligt skifte fra Furesø Håndbold til HØJ’’, fortæller Michael Piotrowski, den anden halvdel af trænerteamet. ’’Fie har huseret på venstre fløj i Furesø i mange år, og har med sit pågående spil gjort livet surt for mange i 2. division. Fie er dygtig på kontra, aggressiv, lyn hurtig på gennembrud og træfsikker i afslutningerne’’.

Samtidig får HØJ Elite tilgang af en anden spiller fra Furesø, nemlig den unge bagspiller Sabrina Nørskov Rasmussen. ’’Sabrina er en af rækkens profiler, og en spiller vi har fulgt et godt stykke tid’’, fortæller Anders Krogh, og han fortsætter – ’’Der sidder et godt håndboldhoved på Sabrina – hun kan sætte gang i kontrafasen og skyder godt. Sabrinas spidskompetencer er dog hendes hurtige antrit og kompromisløshed i angrebsspillet, så hun passer godt ind i den måde, vi gerne vil spille håndbold på’’’.

’’Det er uden tvivl to unge, dygtige og ambitiøse spillere, der har valgt os til, og vi glæder os til at arbejde med dem og få dem integreret på holdet’’, slutter trænerteamet af.

HØJ Elites damehold spiller deres første hjemmekamp i 2022 den 30. januar kl. 13.00 i Ølstykkehallen.

Yderligere oplysninger kan fås hos træner Anders Krogh på telefon 51224405.