Ærgerligt nederlag på udebane i TSØ 😫

Fredag aften var herrerne på Lolland og møde Team Sydhavsøerne. Inden kampen var herrerne ubesejret i 2024 – og med minimum ét point med hjem fra den svære udebane, ville det ligge i vores egne hænder, at spille os i kvalspillet til Ligaen.
Kampen startede fantastisk for herrerne. Bundsolid defensiv og bagved en stærk Frank Mikkelsen – angrebet flød godt og det blev til flere gode føringer på både 7-2 og 12-6 – til stor glæde for de næsten 100 medrejsende HØJ-fans 💪
Desværre fik hjemmeholdet fightet sig godt tilbage inden pausen og stillingen efter 30 minutter var 16-13 til HØJ-drengene.
Efter pausen blev det tæt og 10 minutter inde i 2. halvleg fik TSØ kontakt til stillingen 19-19. Herefter var det helt tæt.
Da uret rundede 58 minutter var stillingen 29-28 til HØJ Elite. Men i et par dramatiske sidste minutter lykkedes det ikke at få scoret yderligere – mens TSØ derimod fik scoret to gange – og hjemmeholdet tog dermed sejren og de to point til stor begejstring for størstedelen af de knap 2000 tilskuere i Maribo-hallerne.
Ekstremt ærgerligt og bittert nederlag, som med stor sandsynlighed betyder at herrerne for andet år i træk ender på 4. pladsen i 1. division. Der er dog en matematisk mulighed for at nuppe 3. pladsen. Det kræver en sejr mod Køge på hjemmebane i Jyllingehallen på torsdag d. 28/3 kl. 15.00 – og samtidig skal Skive smide point i deres hjemmekamp mod Odder. Selvom det ikke ligger lige for at det kommer til at ske, så vil vi forfølge chancen og gøre hvad vi kan for at det kommer til at ske 🤞
Der skal lyde en KÆMPE tak til vores fantastiske HØJ-fans, som havde taget turen med Fanbussen eller selv kørt til Lolland. I gjorde det fremragende 😍👏
Vi håber at se en masse mennesker i Jyllingehallen Skærtorsdag – og husk at der er gratis adgang. Dog skal billet bookes via boldbillet.dk