Damerne er stadig ubesejret på hjemmebane

HØJ Elites damehold er stadig ubesejret på hjemmebane i 1. division efter 25-23 over Søndermarken i lørdags i Ølstykkehallen.

Kampen var holdets sidste hjemmekamp inden jul og samtidig sidste kamp før en længere kamppause.

Træner Anders Krogh fortæller:
”Det var en kamp, hvor vi efter to nederlag på udebane, meget gerne ville have point for bl.a. at holde os i top-6. Derfor var det på flere måder en vigtig kamp, både pointmæssigt og for moralen.

Vi kom rigtig godt fra start med et solidt forsvar foran en flot spillende Natasja Clausen i målet, og der skulle gå 8 minutter, før Søndermarken scorede deres første mål. Vi gik til halvleg med en føring på 11-8.

Gennem hele 2. halvleg holdt vi afstand til Søndermarken med 1-3 mål. Det var især en jætteindsats i forsvaret, der lagde grunden, men også en god portion tålmodighed og fine aktioner i angrebet”.

Sørine Wolf (Sø) – der kom ind på målet de sidste 20 minutter af kampen – blev kåret til Kampen Spiller. Sø er sponsoreret af Den Mentale Sundhed og HL Totalbyg.

Nu nyder damerne lidt pause, og så fortsætter de det hårde arbejde op mod sidste kamp i 2023 ude mod Aalborg HK den 16. december.

Billederne fra kampen er taget af Thomas Tvilling . Stort tak til ham.