Damerne leverede varen og forbliver i 1. div. 🤩💪👏

Kampen mod Aalborg HK skulle vindes – ellers kunne vi risikere at stå i en situation, hvor sidste spillerunde skulle afgøre, hvem der skulle rykke ned – og tilmed være afhængige af andre resultater.
 
Det ville vi meget gerne undgå – sætte tingene på plads og afgøre vores egen skæbne i rækken. Dette var beskeden til spillerne før kampen – og vi må sige, at det blev taget alvorligt.
 
Med solid opbakning fra et trofast hjemmepublikum var vi klar fra start.
En koncentreret indsats med et stærkt forsvar, effektiv kontra og hurtigt angrebsspil bragte os foran 10-1 på de første 15 min. Vi kunne gå til halvleg 16-6. 👏😀
 
I 2.halvleg fortsatte den koncentrerede indsats, hvor der dog var plads til et par finurlige vip. Efter en helstøbt holdindsats endte kampen 33-19 – og vi sikrede os dermed endnu en sæson i 1.div., som var sæsonens mål 🤩🏆
 
Topscorere i kampen var Liv Navne med 7 mål efterfulgt af Ditte Bach med 6 mål 🙂 Liv er sponsoreret af Flex Gulvservice, mens Ditte er sponsoreret af Fischer Massage.
Kampens spiller blev dog vores målvogter Sørine Wolf, som er sponsoreret af Den mentale sundhed og HL Totalbyg 👏😃 Efter kampen fik Sørine overrakt en flot præmie af dagens kamppartner Vimo Isolation.
 
Billederne fra kampen er taget af Thomas Tvilling 📸