Svensk bundesligaspiller til HØJ Elite

Vi er virkelig stolte over at kunne fortælle, at den svenske venstre fløj Emil Mellegård bliver en vigtig brik i en yderligere oprustning af HØJ Elites herretrup. 26-årige Mellegård spiller i øjeblikket sin fjerde sæson i den tyske bundesligaklub HSG Wetzlar men skifter altså til HØJ Elite til sommer på en 2-årig kontrakt.

Mellegård havde debut for det svenske A-landshold allerede i 2017 og var med Sverige, da de vandt EM-guld i 2022. Han har senest været udtaget til det svenske landshold i foråret 2023.

Cheftræner Jesper Fredin: ”Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at hente Emil Mellegård til HØJ Elite. Emil er et fysisk pragteksemplar, der er utrolig eksplosiv i sine afsæt og i kontraløbet op ad banen. Med sine 195 cm. har han en ekstraordinær rækkevidde, som fløjspiller. Kombinerer vi rækkevidde med springstyrke samt en god teknik, er han for mig en ekstraordinær fløjspiller, der har flere kompetencer end vanligt. Emil er i særdeleshed en spændende fløjspiller fordi, han defensivt kan dække på 2’eren (backen) og fremme i et 5:1 forsvar på Bundesliga niveau, hvilket vil give os ekstra taktiske kort på hånden. Jeg byder Emil velkommen til HØJ Elite – han bliver hurtigt et populært navn på tribunerne”.

Yderligere oplysninger fås hos cheftræner Jesper Fredin.