Fløjspillerne til næste sæson er på plads

De sidste brikker er ved at falde på plads til næste sæsons trup på herresiden. Udover de stærke spillere, der fortsætter, har vi allerede præsenteret flere nye ansigter – og her får I et par nye spændende gutter, som I kan glæde jer til at se i HØJ-trøjen til sommer 😊

‼️ KARL ALBERT – HØJRE FLØJ, 20 ÅR ‼️
Cheftræner, Jesper Fredin udtaler:

Karl er en ung, spændende og fremadstormende fløjspiller, der besidder et stort potentiale. Trods sin unge alder har han undervejs i denne sæson vist prøver på nogle af de kompetencer, han allerede nu besidder. Det oplevede vi på nærmeste hånd, da han tidligere i sæsonen scorede 10 mål mod os i hjemmebanesejren over FIF i Jyllingehallen. Karl får en helt unik mulighed for at stå i lære hos Hans Lindberg, som selvsagt bliver en vigtig læremester i Karls videre udvikling. Vi glæder os til at byde et varmt velkommen til Karl Albert i HØJ Elite.

Karl Albert om skiftet til HØJ Elite:

HØJ Elite er det rette sted for mig at fortsætte min udvikling, fordi jeg kommer ind i et godt miljø med en masse utrolig gode spillere, både unge og rutinerede. Samtidig er det også et rigtig godt projekt, som er blevet stablet på benene og et projekt, som jeg er virkelig glad for at kunne få lov at være en del af. Derudover er HØJ Elite en klub, som jeg deler en masse værdier og mål med, så jeg ser meget frem til de næste 2 år i HØJ Elite.

‼️ LUKAS KARLSKOV – VENSTRE FLØJ, 21 ÅR ‼️
Cheftræner, Jesper Fredin udtaler:

Lukas er for mange et ubeskrevet blad, hvilket hænger sammen med, at han har stået i skyggen af ligaprofilen Martin Bisgaard i Fredericia Håndbold. Derfor er det ikke alle, der er klar over, at Lukas er en utrolig spændende og meget dygtig fløjspiller med et kæmpestort potentiale. Han er hårdtarbejdende, og med sine kun 21 år er han en mand med fremtiden for sig. Lukas kommer til at danne fløjduo med Emil Mellegård, og med den konstellation står vi utrolig stærkt de kommende to sæsoner. Vi glæder os til at byde Lukas Karlskov velkommen til HØJ Elite.

Lukas Karlskov om skiftet til HØJ Elite:
Jeg er utrolig stolt over mit skifte til HØJ Elite – og glæder mig til at møde mine nye medspillere og fans. Jeg synes projektet er det mest spændende i Danmark, så derfor er jeg taknemmelig for at få lov at være en del af den rejse, som de næste år forhåbentlig bliver.

Med disse tilføjelser til truppen lukker vi positionerne på fløjene, med Hans Lindberg og Karl Albert på højre fløj, samt Emil Mellegård og Lukas Karlskov på venstre fløj 💪🏼