Syv på stribe til HØJ Elite!!!

HØJ Elite – Rækker Mølle Håndbold 32-29 (16-14)

“HØJ-ekspressen” buldrer videre med sejr nr. 7 i lige så mange kampe, men det blev måske en smule mere spændende, end forventet, for de mange tilskuere i en tætpakket Jyllinge Hallen, lørdag eftermiddag.

Dagens modstander fra Rækker Mølle gik nemlig dejligt uimponeret til opgaven, og havde “held” med at drille hjemmeholdet i store perioder af opgøret.

HØJ-mandskabet måtte derfor tænke kreativt undervejs, og særligt da udeholdets nr. 17, Mathias Skræddergaard, bragte Rækker Mølle foran 19-18, fem minutter inde i anden halvleg.

Det var noget af et wake-up call, men forskrækkelsen blev heldigvis omsat til ni efterfølgende rigtig gode minutter, som samlet set blev vundet med hele 6-1, hvorfor man igen var tilbage på sporet.

I det sidste kvarter kom der heldigvis mere styr på kampen, og det tætteste Rækker Mølle kom på hjemmeholdets føring, var minus tre, som det hele også endte med i sidste ende, nemlig en HØJ-sejr på 32-29.

Stor cadeau til et godt og stærkt kæmpende Rækker Mølle hold, som havde stor ære af kampen.

Hos hjemmeholdet var Hans Lindberg i et strålende spillehumør og leverede, igen, en flot kamp i HØJ-trøjen, mens der ligeledes var “plusser” til både Pauli Jacobsen inde i målet, til unge Lauge Hemmingsen og til Simen Högdahl Schønningsen, hvoraf sidstnævnte bød ind med flere vigtige scoringer undervejs i 2. halvleg.

Topscorere for HØJ Elite: Hans Lindberg og Simen Högdahl Schønningsen med hver 9 mål.

Næste opgave for HØJ herrerne er lørdag den 26. oktober, ude mod Faaborg ØH, hvor vi igen håber på en flot opbakning fra hele “HØJ-familien”.