Sejr til HØJ damerne i lokalbraget mod Roskilde!!!

Der var et vaskeægte “lokalbrag” på menuen, da HØJ damerne tog imod Roskilde Håndbold, lørdag eftermiddag i Ølstykke Hallen. Her skulle man forsøge at følge op på den flotte sejr i sæsonpremieren mod Holstebro, og man må sige at de mange HØJ-tilskuere ikke gik skuffede hjem.

Der er sket meget, siden vi stod overfor netop Roskilde i sæsonpremieren på udebane i sidste sæson. Den kamp tabte vi klart, men var allerede meget bedre med, da vi efterfølgende spillede uafgjort i hjemmekampen i Jyllinge, sidst på sæsonen.

Derfor var spørgsmålet også, om det nu skulle være alle gode gange tre, og dermed en sejr mod lokalrivalerne fra domkirkebyen?

HØJ damerne lagde godt fra land og bragte sig hurtigt foran med 4-1, inden Roskilde fik justeret og kort efter kunne udligne til 4-4 efter 12 minutters spil. Herefter bragede HØJ offensiven derudaf igen, og da Liv Navne kunne banke bolden i netmaskerne til stillingen 11-6, efter 23 minutter, så det rigtig godt ud.

Roskilde fik dog hentet godt ind, inden pausen, hvorfor de to hold kunne gå i omklædningsrummet til stillingen 12-10, til HØJ damerne. Alt var derfor fuldstændig åbent igen, inden de sidste 30 minutter.

Heldigvis kom HØJ holdet ligeså flot ud til starten af anden halvleg, som i første, og da AC (Anne Cathrine Lundbye) scorede til 18-13 efter 39 minutter, var stemningen rigtig god i Ølstykke Hallen.

Herefter nåede Roskilde aldrig nærmere end minus tre, i resten af opgøret, hvorfor sejren må betegnes som både solid og fortjent.

HØJ-træner Anders Krogh:

“Først og fremmest en rigtig god sejr, som blev grundlagt på hårdt arbejde i forsvaret, samt hurtigt angrebsspil mod Roskildes tunge 6-0 forsvar. Så vidste vi – som mod Holstebro – at vi har en rigtig god bredde på holdet, hvor alle kan gå ind og gøre en forskel. Og så må vi bare rose vores målmandsduo – Sø og Clausen – der gjorde livet surt for Roskildes spillere”.

Kampens spiller blev målvogter, Sørine Wolf, mens topscorer for HØJ blev Liv Navne med 7 mål, mens Anne Cathrine Lundbye lå lige efter med 6 scoringer.

Næste opgave for HØJ damerne er udekampen mod TMS Ringsted, søndag den 6. oktober kl. 18.30. Her håber vi naturligvis på massiv support fra HØJ-familien, så vi kan give holdet de bedste forudsætninger for, at kunne bygge videre på den flotte sæsonstart!