HØJ damerne bider sig for alvor fast i toppen i 1. division!!!

TMS Ringsted – HØJ Elite 24-39 (7-19)

Søndag aften skulle HØJ damerne en tur til det midtsjællandske, i mødet mod de lokale helte fra TMS Ringsted, og hvilken præstation, der blev leveret fra kampens start!

HØJ holdet kom flyvende ud af startblokken og da TMS reducerede til 7-12 efter 18 minutter, blev der lukket fuldstændig af i HØJ-defensiven således, at hjemmeholdet overhovedet ikke kom mere på “tavlen” i 1. halvleg.

Dette resulterede i en solid 19-7-føring ved pausen og var udbyttet af en decideret pragtpræstation fra HØJ damernes side.

Kampen var på dette tidspunkt reelt afgjort, men HØJ-ekspressen buldrede ufortrødent videre fra 2. halvlegs start, og med en fart og styrke, så selv halspeakeren til sidst måtte overgive sig.

Det kom bl.a. til udtryk, da Clara Kvisgaard, allerede efter 40 minutter satte HØJ-mål nr. 30 ind bag hjemmeholdets keeper til stillingen 30-12.

Der var rigtig mange lyspunkter denne herlige aften i Ringsted. Keeperteamet med Natasja Clausen og Sørine Wolf stod igen fantastisk inde i målet. Godt hjulpet på vej af en nærmest ubrydelig mur af en HØJ-defensiv, som lukkede totalt af, specielt i 1. halvleg.

I den anden ende af banen kom der hele ti HØJ’ere på måltavlen, og som så ofte før, var det Liv Navne, der løb med æren som topscorer. Denne gang med 9 mål, mens unge Lea Florin blev noteret for 6 scoringer.

HØJ-træner Anders Krogh:

Der var prædiket disciplin og fuld tempo på. Det må man sige blev efterlevet. Vi skulle lige bruge 3-4 minutter på at komme igang, men derefter kiggede vi os ikke tilbage.

Stærkt forsvarsspil, flotte kontraer og flydende klinisk angrebsspil gjorde, at vi kunne gå til pausen med en 19-7 føring. Kampen var afgjort, men vi formåede at holde trykket nogenlunde konstant i 2. halvleg – og selvom TMS fik pyntet på resultatet i de sidste minutter, så blev slutresultatet 39-24.

Nu ser vi frem til søndagens topkamp mod liganedrykkerne fra Ajax København. Forberedelserne er allerede igang. Vi håber at se rigtig mange i Ølstykke Hallen på søndag kl. 14.00″.