HØJ Elite tilknytter stortalent på højre fløj

Fra sæsonen 23-24 vil 19-årige Andreas Aagreen være at finde på højrefløjen i HØJ Elite, hvor han skal videreudvikle sit store talent og indhente erfaringer fra seniorhåndbold på højt niveau. Aagreen kommer fra Roskilde Håndbold, hvor han i denne sæson spiller på klubbens U19 ligahold og træner med Roskildes 1. divisions herrer et par gange om ugen.

Andreas Aagreen er velkendt i ungdomslandsholdsregi, hvor han har deltaget i mange samlinger og mesterskaber, bl.a. U18 EM sidste sommer.

Om den unge spiller siger Jesper Fredin: ”Andreas er et af landets helt store fløjtalenter. Han er enormt arbejdsflittig og ærgerrig omkring sin håndbold. Han besidder et stort teknisk potentiale og har i en ung alder allerede nu fået oparbejdet en god fysisk. Jeg ser frem til at være med til at udvikle Andreas til next level i HØJ Elite”.

Skiftet til HØJ er Aagreens første klubskifte, men han føler sig klar til at tage det næste skridt i karrieren: ”HØJ er en klub med interessante ambitioner og kompetente spillere, som jeg glæder mig til at spille sammen med og lære af. De seneste to sæsoner har jeg deltaget i træning med Roskildes herrehold og også været med i et par kampe i 1. division, men det bliver da virkelig spændende at foretage skiftet fra ungdoms- til seniorhåndbold sådan for alvor. Jeg skal klart have lagt lag på fysikken og så selvfølgelig hente en masse erfaring”, siger han.

Mere information kan fås hos cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334