HØJ Elites damer er top-klar til opstart i hallerne og har ambitioner for den kommende sæson

HØJ Elitehåndbold damehold 2020-21

Selvom håndbolden har ligget stille siden oktober, har det ikke betydet, at HØJ Elites damespillere også har ligget stille. De har – på trods af og naturligvis under de gældende restriktioner – trænet benhårdt fysisk gennem noget nær hele perioden. Trænerne Michal Piotrowski (Pio) og Anders Krogh siger samstemmende:

Pigerne har i den grad arbejdet godt under de svære vilkår i corona-pausen – både selvstændigt og sammen – og har virkelig fået lagt et lag ekstra på fysikken. I samarbejde med holdets fysiske træner, Christian Hagenbæk, har vi forsøgt at bruge den ufrivillige pause optimalt. Der er blevet lagt individuelle programmer og evalueret løbende gennem hele perioden”.

I kulissen har vi arbejdet på at optimere forholdene omkring damesenior-truppen, så alt er klar til sæsonen 21-22.

Udover at størstedelen af truppen fra sæson 20/21 fortsætter, bliver der suppleret med nye og velkendte ansigter. Sidsel Terkelsen, med en fortid i bl.a. Rødovre, FIF, Slagelse og Levanger i Norge, stoppede op til sidste sæson med en skade, men har valgt at “gøre comeback” for HØJ. ”Sidsel kommer med en enorm erfaring og rutine og har spillet i de bedste rækker i Danmark og i Norge. Det er uden tvivl et scoop at få Sidsel tilbage, som – udover de åbenlyst spillemæssige kvaliteter – bidrager med en masse godt humør og spilleglæde”, fortæller Pio.

sidsel-terkelsen

Det er også med stor fornøjelse, at HØJ Elite kan præsentere Clara Munck Kvisgaard, der kommer fra Gudmes U19-hold, men som også – trods sin unge alder – allerede har fået debut i landets næstbedste damerække. Anders Krogh fortæller: ”Clara er en spiller, Pio og jeg har fulgt gennem et godt stykke tid. Hun er en intelligent spiller, som har sin force i duelspillet, og som kommer med en utrolig fart i fødderne. Clara har vist, at hun kan være med i 1.division, men hun har valgt HØJ, fordi vi kan give hende de optimale rammer for hendes videre udvikling. Clara har en masse at byde ind med allerede nu, men med dygtige og rutinerede spillere som Nadia de Zoete, Patricia Szölösi og Sidsel Terkelsen omkring sig, kan hun samtidig suge til sig og udvikle sig i ro og mag”.

cecilie-kvisgaard

Om valget af HØJ siger Clara selv: ”Jeg har valgt HØJ som klub, da de har nogle ambitioner for fremtiden, som jeg synes er spændende at blive en del af. Klubben har et trygt og udviklingsorienteret miljø, der danner et godt grundlag for mig og min videre udvikling som håndboldspiller. Men HØJ har også nogle værdier, der kan udvikle mig på det personlige plan – noget jeg vægter højt. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben og ikke mindst af truppen – og samtidig få mulighed for at spille sammen med min storesøster Cecilie, hvilket altid har været en lille drøm for mig”.

Michal Piotrowski tilføjer: “Vi har en masse ambitioner i klubben. At Clara vælger lige præcis os i HØJ Elite – i hård konkurrence med andre klubber – viser, at vi har nogle idéer, et bæredygtigt koncept og et miljø, der er fremtid i”.

Helle Rasmussen, formand i HØJ Elite og sportslig ansvarlig for dameafdelingen siger: ”Ambitionerne for HØJ Elites damer er oprykning til 1.division, og vi har sammensat et slagkraftigt hold og en bred trup med både unge fremadstormende samt rutinerede og erfarne spillere, som gør, at vi skal kunne være med i kampen om oprykningspladserne. Når det er sagt, så kan vi igen i år forvente en stærk 2. division, hvor hold som Ydun, HIK, Furesø, Stjernen samt 2. holdene i rækken vil lege med i kampen i toppen af rækken. Det bliver en utrolig spændende sæson, som vi glæder os rigtig meget til”.

Yderligere informationer kan fås hos cheftræner Anders Krogh på tlf. 51224405 eller formand Helle Rasmussen på tlf. 30327273.