HØJ Elites forsvarskæmpe drager hjemover til sommer

Efter snart 3 sæsoner i HØJ Elite og i Danmark har Max Höning besluttet at tage tilbage til St. Gallen og Schwiez, når hans kontrakt udløber til sommer.

Cheftræner Jesper Fredin udtaler i den forbindelse: ”Jeg har været utrolig glad for at have arbejdet sammen med Max i HØJ Elite. Han er en fantastisk teamplayer, som altid sætter holdet forrest. Det klareste eksempel på dette er, at han i denne sæson har skullet løse opgaver som fløjspiller i angrebet, selvom Max altid har huseret på backen. Max har haft enorm betydning for vores defensiv og har i perioder vist sine offensive kvaliteter med særligt skud fra distancen. Max har altid gjort det, som var bedst for holdet! Hans væsen har været til stor inspiration for vores unge spillere, og han har været en vigtig brik i truppen både på og udenfor banen. Max har været med til at videreudvikle klubben, og det bliver vemodigt, at skulle sige farvel til ham. Jeg ønsker Max alt muligt held og lykke i fremtiden.”

Ud over at være spiller i HØJ Elite er Max Höning også ungdomstræner i moderklubben HØJ, og han har lagt et stort arbejde også der, og gør det stadigvæk i denne sæson, hvilket vi er virkelig glade for, så også i den sammenhæng vil Max blive savnet, når han drager tilbage til Schweiz”, supplerer Helle Rasmussen, formand i HØJ.