Storsejr over liga-nedrykkerne fra Ajax København!!!

Hvis man var bare en lille smule bekymret for, hvor HØJ Elites 1. divisions-damer stod inden sæsonstart, kan der ikke være én eneste tilbage i “Håndbold Danmark”, der er det mindste i tvivl længere.

Hvilken præstation der (igen) blev leveret på samtlige parametre i søndagens topkamp mod Ajax København.

Storsejren på 28-21 (13-8) var imponerende i sig selv, men det var ligeså meget måden den kom i hus på, der var helt igennem fantastisk.

En eminent holdindsats, en fight og en vilje, som skinnede krystalklart igennem i kampens fulde længde. Det var lige præcis, hvad der blev leveret i gårsdagens “stjerneparade” i Ølstykke Hallen!

Stemningen var da også rigtig god på tribunerne undervejs, da man blev forkælet med det, hidtil, absolut bedste der er set i 1. division i denne sæson.

HØJ damerne var på intet tidspunkt bagud i opgøret, og i de perioder hvor udeholdet nærmede sig, ja så var man dygtige nok til, gentagne gange, at trække fra igen.

På HØJ mandskabet var der selvsagt mange lyspunkter.

Nyerhvervelsen, Anne Cathrine Lundbye (AC), har spillet sig ind på holdet på rekordtid, Trine Mortensen spiller på et, kontinuerligt, meget højt niveau, Clara Kvisgaard viste, igen, prøver på sin hurtighed og gennembrudsstyrke, mens Liv Navne leverede en af dagens absolut flotteste scoringer, da hun bankede bolden op i målhjørnet fra distancen.

Kampens helt store spiller var dog Natasja Clausen, som gjorde det “onde” ved sin tidligere klub, da hun og HØJ forsvaret holdt Ajax København nede på 21 scoringer.

Natasja blev da også, helt efter bogen, kåret til kampens HØJ-spiller efter slutfløjtet, hvilket var såre fortjent!!!

Anders Krogh udtaler:

“Kampen mod Ajax havde vi set meget frem til. En styrkeprøve mellem de pt. to bedste hold i 1. division. Ajax fulgte godt med i starten, men i løbet af 1. halvleg fik vi slået et hul på 4-5 mål, som vi holdt til pause.

I første halvleg var Clausen (Natasja) helt ustyrlig – med et fantastisk forsvar – og lå på en redningsprocent på 50! Samtidig var AC i hopla -og var toneangivende i angrebet.

Vi kunne gå til pause med en solid føring på 13-8. Anden halvleg holdt vi føringen fra pausen. Ajax kom på minus 2 – men heller ikke mere – før vi trak fra igen og endeligt vandt kampe med 28-21.

En kæmpe holdpræstation, hvor alle bød ind – og som igen understregede vores store bredde. I anden halvleg var forsvaret igen et fort, hvor Clausen pillede pynten af Ajax’ skytter.

I angrebsspillet var AC, Liv og Clara en oplevelse med flotte skud og gennembrud. En stor tak til de mange fremmødte tilskuere, som bakkede os op hele kampen i gennem!”.

Status er nu den, at der er spillet 4 kampe, med lutter sejre til følge, og HØJ damerne dermed indtager førstepladsen i 1. division.

Næste hjemmekamp er lørdag den 9. november, når Randers HK kommer på besøg.