Med Frank Mikkelsen tilbage i målet stopper Adam Krantz i HØJ Elitehåndbold

Med Frank Mikkelsen tilbage i målet hos HØJ Elites 1. div. herrer er Adam Krantz og HØJ Elitehåndbold blevet enige om bringe samarbejdet til ophør, så Adam kan vende tilbage til familien i Göteborg.

Adam Krantz trådte til i HØJ Elite i august måned i år, da det blev klart, at Frank Mikkelsen ikke ville blive klar til sæsonstarten.

Adam har været en virkelig god kapacitet og en dejlig person at få ind i truppen, og hans samarbejde med Pauli har fungeret rigtig fint. Det var dog allerede en aftale ved kontraktindgåelsen, at Adam kunne frigøres fra kontrakten efter minimum 3 måneder, hvis Frank var tilbage, og det er jo så tilfældet nu”, fortæller cheftræner Jesper Fredin.

Adam Krantz siger om tiden i HØJ: ”Jeg er taknemmelig for, hvor godt jeg er blevet modtaget i HØJ, og hvor godt jeg har trivedes i klubben, med holdet og med alle omkring. Jeg ser frem til at komme på besøg igen og følge kampen om oprykning i resten af sæsonen!”.

Vi skylder Adam en stor tak for at træde til, da HØJ Elite havde brug for det, og vi håber, han bliver glad for at komme tilbage til familien i Göteborg og snart vil finde en relevant klub at spille for, i nærheden af hans bopæl”, siger direktør Lars Vinther.

Yderligere oplysninger kan fås hos direktør Lars Vinther på telefon 20977930.