Norsk Bundesliga-stregspiller klar for HØJ Elites herrer!

Når vores 1. divisionsherrer møder ind efter sommerferien og tager hul på den nye sæson – kan vi byde velkommen til endnu en ny stærk profil på holdet – nemlig norske Tom Kåre Nikolajsen – nuværende Bundesligaspiller og med landskampe på det norske landshold på CV’et – bl.a. var Tom med til EM i 2020.

Cheftræner Jesper Fredin udtaler:
Tom er en spiller som har stået højt på ønskelisten i længere tid. Han er den type som altid går forrest og giver sig fuldt ud. Han er en fysisk stærk og bevægelig stregspiller, der har en rigtig god fornemmelse for spillet. Offensivt er han dygtig til at rykke i hullerne mens han er meget svær at komme rundt om. Defensivt er han en dynamisk forsvarsspiller der er forudseende, god på sine mand-mand dueller og dygtig i paradespillet. Tilmed besidder han en vigtig evne til at få defensiven til at hænge sammen og stå som en stærk enhed.
Tom har haft en stor og afgørende rolle for Bergischer Handball Club, hvor han i Bundesligaen har spillet mod nogle af verdens bedste hold og kæmpet overfor verdens dygtigste håndboldspillere. Det er dermed en stor rygsæk der er proppet med vigtige erfaringer fra verdens stærkeste liga vi får tilført truppen. Desværre pådrog Tom sig en rygskade i oktober sidste år, som krævede en operation der medførte, at Tom har været ukampdygtig i denne sæson. I hans fravær er Bergischer gået fra at være et solidt midterhold i Bundesligaen gennem flere sæsoner, til i år at være placeret på 17. pladsen og dermed er nedrykningstruet.
Tom er godt på vej tilbage og er nu ved at være klar til at bruge sine kompetencer indenfor banen igen. Med hans håndboldfaglige kvaliteter på banen og sine menneskelige lederkompetencer bliver han en vigtig mand for HØJ Elite og jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med Tom i fremtiden.

Tom Kåre Nikolajsen udtaler:
Jeg har skrevet kontrakt med HØJ Elite, fordi jeg synes det er et utroligt fedt projekt, med mange dygtige mennesker, der arbejder hårdt for projektet! Jeg har i flere år rigtig gerne ville både bo og spille i Danmark – og jeg mener at HØJ vil være et godt match for min familie og jeg.

Jeg håber og forventer, at vi som klub og hold er i stand til at tage de nødvendige skridt for at komme op i Håndboldligaen – og også at være med til at stabilisere HØJ i ligaen. Med det setup der er og vil være, tror jeg, at vi har en god chance for at opnå netop det. Men der skal også gøres et godt stykke arbejde for at nå dertil.

Efter min rygoperation i oktober har det taget lidt længere tid, end jeg havde håbet og forestillet mig. Men det er godt på vej til at blive bedre, og jeg arbejder hårdt på at være 100% klar til HØJ til sommer.

Vi glæder os til at få Tom med på holdet til sommer!