Projekbeskrivelse

Navn: Cecilie Kvisgaard

Position: Venstre back

Nummer: 7

 

Højde: 170 cm

Alder: 23 år

Fødselsdag: 12. november 1997

 

Tidligere klubber:
Team Helsinge, Nordsjælland Håndbold

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Som udgangspunkt har jeg ikke noget særligt forhold til HØJ Håndbold, udover at jeg i alle mine ungdomsår altid har spillet mod HØJ, og har altid syntes at de havde en fed håndboldtilgang. Jeg er super glad for at være en del af en klub, der arbejder med udvikling på forskellige niveauer. Både klubmæssigt, trupmæssigt og den personlige udvikling.

Hvad er din personlige målsætning i denne sæson?

Jeg elsker det udviklingsfokus der er omkring både holdet som en fællesnævner, og den enkelte spiller, i HØJ. Jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv på håndboldbanen og udvikle mig i alle de facetter der er omkring at være en god og stabil håndboldspiller. Komme i væsentlig bedre fysisk form, både rent løbeteknisk men også styrkemæssigt. Og så vil jeg gerne hæve mit bundniveau, og forhåbentlig kunne bidrage til at rykke op i 1. div inden længe.

Hvem er dit idol på håndboldbanen?

Jeg ved ikke om jeg har ét specifikt håndbold-idol. Jeg er inspireret af mange forskellige spillere fra forskellige lande og klubber. Både mænd og kvinder. Men jeg skal da ikke kunne løbe fra, at gode gamle Anja A. altid vil have en særlig plads i mit håndboldhjerte. Men hvis jeg skulle pege på en aktiv kvindelig håndboldspiller, så må jeg nævne Cristina Neagu, som en af dem der ligger højest på listen.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Forhåbentlig (!) stadig super håndboldaktiv, og har forhåbentlig været med til at få HØJ DS rykket op i nogle af de endnu sjovere rækker.

Hvad er din største håndbold oplevelse?

Det er altid en fed oplevelse at få lov til at være en del af et hold og en trup, som rykker en række op. Så det må være en af mine ”største” og fedeste håndboldoplevelser, som jeg håber jeg kan være med til i HØJ også.

Hvad laver du uden for håndboldbanen?

Til hverdag er jeg ejendomsmægler i Hillerød.

Fun fact om dig selv.

Når jeg er nervøs eller spændt, ”nulrer” jeg altid ører. Jeg har derfor tit præsteret inden en vigtig kamp, at have mere harpiks på ørerne end på fingrene, når kampen er slut. Det har hængt ved altid. Det var dog en del mere praktisk, i mine håndbold-år uden harpiks.