Projekbeskrivelse

Navn: Emilie West Zangenberg

Position: Venstre fløj

Nummer: 35

 

Højde: 165 cm

Alder: 23 år

Fødselsdag: 4. oktober 1997

 

Tidligere klubber:
Ballerup HC, BK Ydun, Rødovre HK, VHC/Vidar

 

Hvad er dit forhold til HØJ Håndbold?

Det er min anden sæson i HØJ Håndbold. Jeg skiftede til klubben sidste år, fordi det lød som et spændende projekt, hvilket jeg fik bekræftet i sidste sæson. Hele det sportslige set-up, sammenholdet og kulturen i HØJ passer rigtig godt til mig.

Hvad er din personlige målsætning for denne sæson?

Min personlige målsætning for sæsonen er at blive en teknisk bedre spiller med endnu flere skudvarianter. Derudover håber jeg på at komme over mine skader, så jeg kan spille på 100% og give alt hvad jeg har til holdet i hele sæsonen. Og så håber jeg på, at vi kan være med til at kæmpe om pladserne til 1. division igen i denne sæson.

Hvad er din største håndbold oplevelse?

Min største håndboldoplevelse er at spille DM-finale på hjemmebane, i en propfyldt Frederiksberg-hal.

Hvem er dit idol på håndboldbanen?

Mit helt store idol, da jeg var lille, var Lars Christiansen. Hans tekniske evner har været en stor inspiration. Blandt aktive håndboldspillere er en af mine favoritter helt klart Uwe Gensheimer.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om 10 år er jeg speciallæge eller i gang med specialuddannelse, formentlig i ortopædkirurgi, så jeg stadig har en hverdag i forbindelse med sport. Og så spiller jeg forhåbentlig også håndbold til den tid.

Hvad laver du uden for håndboldbanen?

Når jeg ikke spiller håndbold, er jeg i gang med kandidatuddannelsen i medicin på Københavns Universitet. Derudover arbejder jeg i akutmodtagelsen på Bispebjerg Hospital og er i gang med et forskningsprojekt i idrætsmedicin og kirurgi.

Fun fact om dig selv.

Jeg var så stor fan af Lars Christiansen, at jeg har fremlagt om ham på tre forskellige sprog i folkeskolen. Det er også en smart måde at bruge samme materiale flere gange.