Projekbeskrivelse

Navn: Lucas Garsdal

Position: Playmaker

Nummer: 10

 

Højde:  193 cm

Fødselsdag: 27. februar 2002

 

Tidligere klubber:
Roskilde, HØJ og GOG

Hvad er dit forhold til HØJ?
HØJ var den klub, hvor min udvikling i en tidlig alder for alvor tog fart. Som første års u-16 rejse jeg så til Fyn på efterskole til Oure, men inden da nåede HØJ at spille en stor rolle for min udvikling. Derfor glæder jeg mig meget til at komme tilbage og forhåbentlig hjælpe til at komme i Herrehåndboldligaen. Sådan lidt mere personligt er størstedelen af min familie fra Ølstykke og flere familiemedlemmere har haft deres gang i Ølstykke håndbold inden klubben skiftede navn til “HØJ”.

Hvad er din personlige målsætning for denne sæson?
Der er ingen tvivl om, at mit største mål er at hjælpe HØJ til at komme i Danmarks bedste række, hvilket bygger på et personligt mål om at komme godt tilbage fra en langtidsskade og finde mit bedste håndboldspil frem igen.

Hvad er din største håndboldoplevelse?
Ungdoms-OL med landsholdet har betydet meget for mig og har været min største oplevelse. Der er dog ingen tvivl om, at min tid i GOG har været noget helt specielt generelt og der har jeg både oplevet ungdoms DM-Sølv og senere været en del af at vinde Pokal-titel og senest DM-Guld med seniorholdet. Det uden tvivl noget jeg aldrig vil glemme.

Hvad laver du uden for håndboldbanen?
Uden for banen har jeg netop afsluttet 3 år på gymnasiet på Oure, hvilket vil sige det nu er tid til pause fra skolebøgerne og fuldt fokus på håndbolden. Når jeg slapper af kan jeg godt lide at være sammen med venner og spille. Derudover er jeg heller aldrig bleg for en paddletennis kamp.

Hvilket 3 ord beskriver dig bedst?
Glad, positiv og plat humor

Fun fact om dig selv:
Da jeg var mindre havde jeg altid alt for meget energi, så under en idrætstime i folkeskolen skulle vi have spydkast. Læren havde tydeligt understreget, at når vi havde kastet og hentet spydet skulle vi gå forsigtigt med det tilbage. Så dum og så meget energi jeg nu engang havde, valgte jeg at gå og kaste spydet ned i jorden foran mig og tage det op igen for derefter at gentage på vej tilbage, hvilket resulterede i et spyd i halsen og en tur på skadestuen.