Storsejr i sæsonens sidste turneringskamp!

Skærtorsdag var det tid til sidste spillerunde i 1. division for vores herrer. I Jyllingehallen var Køge Håndbold på besøg.

Inden kampen var der en mikroskopisk mulighed for at generobre 3. pladsen og dermed deltagelse i oprykningsspillet. Det ville kræve at Skive smed point hjemme mod Odder eller at vores herrer vandt med ca. 25 mål flere end Skive måtte vinde med i deres kamp.

Efter en flot og meget overlegen 1. halvleg med fuld fart over feltet, så gik herrerne til pause foran 20-10 🔥

I anden halvleg gik luften lidt af ballonen, da meldingerne fra Skive ikke gik vores vej. Gutterne spillede en fin 2. halvleg, som også blev vundet og kampen endte med en sikker hjemmesejr på 40-28.

Det var som forventet ikke nok til at sikre os kvalspil og dermed ender herrerne på den ærgerlige 4. plads 😏
Tak til de mange tilskuere der trods helligdag mødte op i hallen og bakkede herrerne op 👏

Kampens spiller blev helt fortjent Mathias Nikolajsen som er personligt sponsoreret af Holte Vinlager, Sternberg VVS & Gasteknik A/S og RealMæglerne Viggo Axelsen Ølstykke/Stenløse

Herudover var der comeback på banen til 53-årige Peter Nørklit, som trådte til, da holdet er ramt af skader og sygdom. Kæmpe respekt Peter 💪
Sidste vigtige aktivitet for herrerne i denne sæson er pokalkampen mod ligaholdet fra Nordsjælland Håndbold. Kampen spilles torsdag d. 4. april kl. 20.00 i Ølstykkehallen.

Billetsalget er startet, så skynd dig ind og book din billet til lokalbraget 🥳

Tak for fotos til Jens Ørgaard Jensen 📸