Storsejr til damerne over Ystad

HØJ Elite – Ystads IF 39-26 (16-16)

Imponerende indsats af HØJ damerne, som lagde ud med en vaskeægte storsejr, i søndagens testkamp mod det svenske ligahold fra Ystad.

Efter 1. halvleg havde de mange fremmødte tilskuere i Ølstykke Hallen nok forberedt sig på noget af en gyser i de resterende 30 minutter, efter 16-16 ved pausen.

Det kom dog på ingen måde til at holde stik, da hjemmeholdet ville det markant anderledes.

Et rent festfyrværkeri af gennemspillede angreb, kontraløb og to ekstremt stærke målvogterpræstationer fra Natasja Clausen og Sørine Wolf, grundlagde sejren på hele 13 mål, som kom i hus via en imponerende flot 2. halvleg.

Kombinationen af de nye HØJ’ere, og vores rutinerede kræfter virkede fortrinligt, specielt taget i betragtning af, at der var tale om den absolut første testkamp, som er en del af forberedelserne frem mod den nye sæson.

Lovende takter må man sige, og hvis HØJ damerne kommer bare i nærheden af eftermiddagens indsats, er der ingen tvivl om, at der bliver rift om pladserne, og sæsonkortene, i Ølstykke- og Jyllinge hallerne i den kommende sæson.

Til sidst skal der lyde et tak til fotograf Thomas Tvilling for de gode billeder 🙂