Svenske Linus Arnesson er ny playmaker i HØJ Elitehåndbold !!!

Efter at have været en bærende profil i Bundesligaklubben Bergischer de seneste 7 år skifter Linus Arnesson til Danmark og HØJ Elite fra den kommende sæson.
Der er tale om spiller med rigtig stor international erfaring fra både den tyske Bundesliga og kampe for det svenske A-landshold; Linus Arnesson deltog bl.a. i Europamesterskaberne i 2018, hvor han storspillede mod det danske landshold.

Direktør Lars Vinther: “Linus’ tiltrædelse er en afgørende og væsentlig tilføjelse for os. Med Marcus Stroustrups beslutning om at udforske muligheder i udlandet var vi nødsaget til at finde en ny nøglespiller på hans position. Linus er en rigtig dygtig tovejsspiller og en fremragende leder; det vidner hans mangeårige erfaring som anfører for Bergischer om. Så vi er ikke i tvivl om, at Linus vil påtage sig dette ansvar også i HØJ Elite.” 💪

Cheftræner Jesper Fredin: ”Linus er en fremragende spilstyrer, der med sit skarpe overblik formår at iscenesætte sine medspillere på et enormt højt niveau. Han er en konstant trussel for modstanderne, og han har en helt særlig evne til at kontrollere tempoet i kampene. Defensivt er han alsidig og kan håndtere mange forskellige defensive opgaver i flere forskellige formationer. Med mange års erfaring fra Bundesligaen og det svenske a-landshold, får vi tilført en markant profil, der helt naturligt stiller høje krav til sig selv og sine holdkammerater både på og udenfor banen.”

Om skiftet til Danmark og HØJ Elite siger Linus selv: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte et nyt kapitel hos HØJ Elite. Jeg har allerede haft meget kontakt med Hans Lindberg og Jesper Fredin, og ser frem til at møde resten af ledelsen, holdet og trænerteamet. Jeg kan godt lide, hvad jeg har hørt om klubben, og også hvordan de ser på fremtiden. Jeg er virkelig spændt på at begynde at træne med holdet og opnå nye succeser sammen”. 🤩
Spørgsmål kan rettes til direktør Lars Vinther på tlf. 2097 7930