Venstrefløjen Frederik Iversen drager mod vest

Efter to sæsoner i HØJ Elite skifter venstrefløjen Frederik Iversen til en klub i Jylland. Iversen kom til HØJ Elite fra Lemvig-Thyborøn Håndbold op til sæsonen 2022-2023.

Vi har været utrolig glade for Iver og særligt i denne sæson har han været et stort aktiv for os, hvorfor vi også gerne havde fortsat samarbejdet”, fortæller cheftræner Jesper Fredin. ”Men med tilgangen af svenske Emil Mellegård bliver der hård konkurrence på venstre fløj, så det er forståeligt, at Iver har ønsket et skifte”.

Om tiden i HØJ siger Frederik Iversen selv: ”Jeg har virkelig nydt min tid i HØJ Elite de seneste 2 sæsoner – med holdet, staben og et fantastisk publikum i Ølstykke- og Jyllingehallen. Jeg er glad og stolt over at have været en del af projektet i HØJ, og jeg glæder mig til at følge deres videre rejse fremover”.

Vi vil gerne ønske Iver al muligt held og lykke i hans nye klub og samtidig sige tak til hans familie, der meget trofast har bakket Iver og holdet op, uanset hvor i landet vi har spillet de sidste to sæsoner”, slutter direktør Lars Vinther af.