Fantastisk sejr i det jyske!!!

Der var drama for alle pengene, da HØJ herrerne hev sejr nummer seks i land, ude mod HC Midtjylland. Og hvis man ikke er til dramatik og “gysere”, var man i hvert fald gået helt forkert til lørdagens topkamp i Herning.

Sikke et drama og sikke en gyser, som heldigvis endte med en klassisk “feel-good” afslutning til sidst!

Men nøj, hvor skulle vi meget igennem, inden spillere, trænerbænk og ikke mindst de mange fantastiske HØJ-fans, kunne eksplodere i vilde jubelscener efter hornet havde lydt for sidste gang.

Og hvilken opbakning det var! Den kommer vi tilbage til…

Begge mandskaber var, uden den mindste skygge af tvivl, åbenlyst indstillet på, at der skulle to point på kontoen, og det var til at se fra kampens start.

Her var det helt tydeligt, at vi var på en historisk vanskelig udebane, og at HC Midtjylland havde store planer om at smide en ordentlig bunke grus i HØJ-maskineriet.

Det lykkedes i kampens indledning, hvor der var skarpheden til forskel, hvorfor hjemmeholdet hurtigt trak fra og kunne notere en  femmålsføring. 7-2 efter 8 minutter var de kolde facts på tavlen, og bagud 9-4, få minutter senere, fik HØJ-bænken til at reagere.

Time-Out’en hjalp prompte, og der blev holdt bedre “snor” i hjemmeholdet i resten af 1. halvleg.

Efter pausen kom vi langt bedre med, og der skulle ikke gå meget mere end ti minutter, inden Lauge Hemmingsen kanonerede bolden i nettet til både 24-24 og 24-25 i HØJ’s favør, hvorfor vi nu var foran for første gang i opgøret.

I den efterfølgende periode bølgede kampen frem og tilbage, inden HC Midtjylland igen trak en smule fra, og havde sikret sig en 2-målsføring, inden de resterende 8 minutter.

HØJ-maskineriet blev dog ved med at arbejde på højtryk, og Linus Arnesson og Emil Mellegård fik igen elimineret hjemmeholdets føring med to hurtige scoringer. Sidstnævnte via et fremragende “steal”, ovenikøbet i en vanskelig undertalsperiode.

Sidste HØJ scoring faldt med 11 sekunder igen, da 1. divisions topscorer, Simen Högdahl Schønningsen, via et forrygende gennembrud, og tonsvis af vilje, hamrede bolden i netmaskerne.

Umiddelbart efter blev der trykket hårdt på time-out knappen, hvorfor hjemmeholdet fik en sidste mulighed for at hive et enkelt point hjem i de døende sekunder.

Og HC Midtjylland kom faktisk frem til en rigtig fin chance, fra venstre fløj, men da Emil Imsgard hev endnu en pragtredning op af hatten, var sagen klar!

Fantastisk sejr på 34-33, og fortsat ubesejret efter de første 6 kampe i sæsonen!

Og nu tilbage til føromtalte opbakning fra de omkring 30 fans fra HØJ-familien, som havde revet hele lørdagen ud af kalenderen og brugte den på topkampen i Herning!

Der var massiv støtte i samtlige 60 minutter, også da vi var bagud med fem undervejs. De fem “trommetister” fra U13 & U15 drengene hamrede løs og satte scenen for resten af fanklubben, ligegyldigt hvad der stod på tavlen.

Dybt imponerende og noget som, uden tvivl, er med til at hjælpe holdet på banen, både i gode, men så sandelig også i de svære perioder i kampen.

Tusind tak for støtten til “De 5”. I var fuldstændig fantastiske og ligeledes en kæmpe TAK til de mange øvrige HØJ-supportere, som følger os i hele landet, gang på gang. Vi er både stolte og MEGET taknemmelige!

Næste hjemmekamp for HØJ-herrernes vedkommende er nu på lørdag, den 19. oktober kl. 16.00, hvor vi tager imod Rækker Mølle i Jyllinge Hallen.

Billetsalget er allerede i fuld gang, og der er tryk på kedlerne. Vi bliver rigtig mange…IGEN!

Skynd dig ind på billetsalg.dk/høj og køb din billet, inden det er for sent.