Butik Charlotte og HØJ Elite fortsætter samarbejdet

butik-charlotte-logo

Vi er hos HØJ Elitehåndbold stolte over at kunne præsentere, at vi i den kommende sæson 2021/2022 fortsætter vores samarbejde med Butik Charlotte.

Butik Charlotte skal forsat være Bronzepartner omkring vores 1. Division Herrer, mere specifikt på vores unge talentfulde playmaker Marcus Stroustrup.

Butik Charlotte er en tøjbutik, der tilbyder tøj, sko og accessoires indenfor den nyeste mode. De har en lang række fede produkter indenfor overtøj, bluser, jeans, kjoler, strik m.m., og har også flotte produkter til plus-size. De har siden 2011 haft butik i Egedal Centret, har siden udvidet de lokaler og i 2015 åbnet en ny butik i Værløse. Derudover har de også en webshop, hvor du kan købe alle Butik Charlottes produkter og få det leveret hurtigt.

Ønsker du at få yderligere information om Butik Charlotte og deres flotte produkter, kan du besøge deres hjemmeside www.charlotteegedal.dk, henvende dig direkte på telefon 47 17 11 10 eller tage et smut forbi en af deres 2 butikker i henholdsvis Egedal Centret nr. 1 i 3660 Stenløse og Bymidten 33 i 3500 Værløse.

Vi ser frem til den kommende sæson med Butik Charlotte ombord som partner.