HØJ Elite sender ung streg videre

Fra 1. juli udgår Tim Rantala af HØJ Elitehåndbolds 1. divisionstrup. Tim har fået mulighed for at komme til en ligaklub.

’’Tim kom til os for 2 sæsoner siden og har udviklet sig markant på de to år, både fysisk og teknisk. Vi er selvfølgelig ærgerlige over ikke at få fuldt udbytte af Tims udvikling, men vi forstår til fulde, at han gerne vil prøve kræfter med Håndboldligaen. Vi sender Tim afsted med de varmeste anbefalinger og håber at se ham tilbage i HØJ-trøjen igen i fremtiden’’, siger cheftræner Jesper Fredin.

Tim Rantalas skifte giver plads til en væsentlig større rolle for en anden af klubbens unge stregspillere.

Om det siger Fredin …..

’’Vi er heldigvis godt dækket ind på streg positionen og i det centrale forsvar. Foruden Tobias Wetzel og Jeppe Jonasson har vi Victor Parbst, som efter et år i toppen af 2. division har vist, at han er mere end klar til at indtræde i en større rolle i 1. division. Victor giver os – med sine 203 cm. og en fremragende gribeteknik – en ny og spændende dimension i vores offensiv. Jeg er overbevist om, at Victors udvikling vil tage yderligere fart i en ny og større rolle i HØJ Elite’’.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334.