HØJ Elitehåndbold forstærker sig på fløjpositionen til næste sæson

Fra sæsonen 2022-2023 har HØJ Elite valgt at forstærke truppen på venstre fløj, idet klubben får tilgang af 22-årige Frederik Iversen, der de seneste to sæsoner har spillet for Lemvig-Thyborøn i Håndboldligaen. Frederik Iversen har tidligere spillet for både Skanderborg Håndbold og Nordsjælland Håndbold, ligesom han har spillet to slutrunder for det danske U20 landshold.

Om tilgangen siger cheftræner Jesper Fredin …..

’’Jeg har et indgående kendskab til Frederik fra min tid i Skanderborg Håndbold. Derfor ved jeg, at han er en hårdt arbejdende og teknisk dygtig spiller, der har fået en hamrende god håndboldopdragelse. Selvom Frederik allerede nu har en masse ligaerfaring og international erfaring fra to slutrunder med U20 landsholdet, mener jeg, at der et stykke vej til, at han rammer sit fulde potentiale. Kombinationen af naturligt talent, træningsflid og et stærkt miljø i HØJ Elite skal være med til at indfri både Frederiks og klubbens ambitioner de kommende år’’.

Frederik Iversen siger selv ……………

’’HØJ Elite er en rigtig spændende klub med utrolig høje ambitioner, som matcher mine på flere parametre. Jeg glæder mig meget til at skulle spille i den stærke 1 division, og jeg håber, at jeg sammen med resten af holdet og klubben kan spille HØJ Elite op i Håndboldligaen. Jeg har haft mange gode snakke med Fredin, som virkelig har givet mig et godt indblik i klubben. Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Jesper fra hans og min tid i Skanderborg, og jeg synes, han er en utrolig dygtig træner, der er meget grundig i de ting, han gør. Det glæder jeg mig rigtig meget til at være en del af’’.

’’Jeg ser det som lidt af et scoop, at vi kan tilføre Frederik Iversen til vores trup, og jeg glæder mig til at se ham med HØJ logoet på brystet’’, slutter Fredin af.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334.