Martin Mauer Larsen skal nu tørne ud for HØJ Elitehåndbold

TMS Ringsted kunne for nogle dage siden annoncere på deres hjemmeside, at de har frigivet Martin Mauer Larsen – kaldet Mauer – fra hans kontrakt. Mauer har ønsket et klubskifte bl.a. for at få mere spilletid, og det har TMS Ringsted imødekommet. Vi kan nu fortælle, at Mauer er tiltrådt i HØJ Elite, hvor han har trænet med i den forgangne uge.

’’Mauer er en utrolig dygtig og alsidig håndboldspiller med et hurtigt fodskifte, mange forskellige skudvarianter og et rigtig godt overblik. Ydermere er Mauer – i min verden – tovejsspiller, der kan bidrage stort til vores ankomstfase i kontraspillet. Der ligger selvfølgelig en opgave i at få Mauer integreret i vores angrebs- og forsvarskoncept, og at få ham spillet kontrolleret i kampform. Det er ikke noget, der sker hen over natten, men kampformen og relationerne til de andre spillere vil løbende blive stærkere og bedre, som dagene går’’, udtaler cheftræner Jesper Fredin.

Mauer siger selv om klubskiftet midt i sæsonen – ’’Jeg ser frem til at få min kampform tilbage på 100 procent. Jeg forventer, jeg kan være med til at lægge nogle lag på spillet, specielt angrebsmæssigt. Jeg oplever et rigtig godt træningsmiljø og en trup, hvor der både er nogle ældre, rutinerede spillere, der har prøvet meget, og så nogle unge sultne talenter. Jeg er blevet modtaget rigtig godt – det er nogle flinke mennesker, der er i truppen og omkring holdet, og folk er gode til at sætte mig ind i tingene, også de ting der arbejdes med i træningerne. Jeg vil gerne bidrage til, at HØJ forbliver i toppen af 1. division og går efter førstepladsen’’.

Martin Mauer Larsen er 28 år. Han har tidligere spillet i Odder, Skanderborg, KIF Kolding og TMS Ringsted.

Yderligere oplysninger kan fås hos cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334 eller direktør Lars Vinther på tlf. 20977930.

Martin Mauer Larsen