Nyt ansigt hos HØJ Elitehåndbold

Mit navn er Natali, og jeg er den nye studentermedhjælper hos HØJ Elitehåndbold.

Jeg er 23 år gammel, og bor til daglig i Stenløse med min kæreste.

Min daglige gang foregår inde på CPH-business i Lyngby, hvor jeg studerer til multimediedesigner. Her lærer jeg bl.a. en del om grafisk design, arbejdet bag en hjemmeside osv. På min uddannelse får jeg lov til at være kreativ, og bruge kræfter på noget jeg elsker at lave.

Når jeg ikke er inden på skolen, bliver min tid primært brugt på familie og venner. Den bliver dog også brugt på rejser og oplevelser, da jeg elsker at opleve nye ting, eller gense ting.

Nu kommer min tid også til at gå over hos HØJ Elitehåndbold, hvor mine primære opgaver vil være at hjælpe til med pressemeddelelser, præsentation af nye spillere, kampoptakt, kampnedtakt og generel markedsføring af klubben på sociale medier og HØJ Elites egen hjemmeside.

Jeg glæder mig til at komme i gang, og møde jer alle sammen 😊