Storsejr til herrerne i Odense

Herrerne var i går en tur i Dalumhallen, hvor de mødte HC Odense. Kampe endte med en sejr på hele 23 – 37 (12 – 16) 💪 Odense hang godt på i første halvleg, men i anden halvleg satte herrerne sig på kampen.

Cheftræner Jesper Fredin udtaler om kampen: ”Efter en lidt sløv start, hvor vi ikke fik omsat vores chancer og manglede nogle procenter i defensiven, så fik vi god kontrol på kampen. Særligt vil jeg fremhæve vores defensiv overfor Odenses 7mod6 spil. I den fase knokler vi som gale og er konsekvente på scoringer i det tomme mål.

Vi tager fra kampen med en rigtig god følelse og vi glæder os enormt meget til næste opgave mod Odder, hvor vi skal spille vores første hjemmekamp i 2024”.

Topscorer for herrerne blev Frederik Iversen 👏 Frederik er sponsoreret af Komplex IT og Restaurant Fasaneriet og PunkValue.

Vores hus-fotograf Jens Ørgaard Jensen var taget med bussen til Odense. Tak til ham 📸

Næste kamp for herrerne er allerede på lørdag i Jyllinge, hvor de kl. 16 møder Odder Håndbold 😀