Forsvarskrumtappen Kristoffer Jessen rykker fra 1. divisionsklubben HØJ Elite til ligaklub

Efter tre sæsoner som forsvarsgeneral og anfører i HØJ Elitehåndbold søger Kristoffer Jessen nu nye udfordringer i en ligaklub.

Kristoffer Jessen udtaler sig om skiftet: ”Jeg har været rigtig glad for at spille i HØJ Elite. Det har været spændende at følge klubbens udvikling og være en del af et klubfællesskab – det ville jeg ikke have været foruden. Men efter 3 sæsoner er jeg også klar til at søge nye udfordringer, og der til kom et tilbud om at spille i ligaen, som jeg ikke kunne sige nej til”.

Cheftræner Jesper Fredin er stolt over, at HØJ har formået at udvikle Jessen til at kunne være en del af en ligatrup: ”Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at vi mister en spiller som Jessen, for han har haft stor betydning i truppen, både på og udenfor banen. Men samtidig er jeg også super stolt over, at vi har været medvirkende til, at han nu kan tage skridtet videre til ligahåndbold. Den udvikling vidner om det gode miljø, som HØJ Elite er i stand til at skabe”.

HØJ Elite sagde pænt farvel til Kristoffer Jessen med blomster og et held og lykke videre frem før hjemmekampen mod Give den 29. april 2018. Foruden Jessen stopper også Danni Jørgensen, Jacob Bønnelykke og Anton Mynster Kronborg med udgangen af denne sæson.

Yderligere oplysninger fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334 eller direktør Lars Vinther på telefon 20977930.

2018-05-01T17:38:32+00:00