Målmandslegende stopper i HØJ Elitehåndbold efter denne sæson

Siden starten af sæson 2021/2022 har Søren Haagen udgjort den ene del af målmandsduoen i HØJ Elite, men til sommer må han vige pladsen.
”Vi har enorm respekt for Haagen, både som håndboldspiller og som menneske, og han har haft stor betydning for klubben og holdet, så det er bestemt ikke nemt at sige farvel”, fortæller direktør Lars Vinther. ”Men vi må se i øjnene, at vi har behov for en målmand, der kan møde hyppigere til træning, end Haagen kan, fordi han er bosiddende på Thurø og arbejder som skolelærer ved siden af håndbolden. Træningsintensiteten skal op, hvis vi skal gøre os håb om en plads i landets bedste håndboldrække, som er vores første sportslige målsætning”, forsætter han.
”Det var et kæmpe scoop at få Søren Haagen til HØJ Elite fra GOG, dels fordi han jo er en fremragende målmand med enorm stor rutine, men også fordi han er en sand legende og dermed har værdi også udenfor håndboldbanen”, supplerer cheftræner Jesper Fredin. ”Sørens generalieblad taler jo for sig selv med bl.a. 79 A-landsholdskampe, DM-guld med GOG og en tid i den tyske bundesliga, så hans kvaliteter som keeper er indiskutable. Men vi har besluttet at skrue på knapperne i forhold til træningsintensiteten fra den kommende sæson, og det kan Søren desværre ikke imødekomme”, slutter han af.
Søren Haagen spiller den måske sidste kamp for HØJ Elite i morgen lørdag, når sidste runde i 1. division afvikles. HØJ Elite tager imod Skovbakken på hjemmebane i Jyllingehallen – kampen spilles kl. 16.
Øvrige oplysninger kan fås hos direktør Lars Vinther på tlf. 20977930.