HVORDAN KAN DIN VIRKSOMHED OG DIT PRODUKT SKILLE SIG UD I MÆNGDEN?

Branding er svaret – og derfor inviterer HØJ Elitehåndbold til inspirerende oplæg med brandingeksperten Mads Freund d. 23. oktober 2019 kl. 19 i Erhvervsparken Egedal.

Mads Freund vil give dig en grundlæggende forståelse af, hvad branding er, og hvorfor det ikke er til at komme uden om – heller ikke for små og mellemstore virksomheder. Når du går hjem, vil du vide, hvordan du tager branding i brug.

Arrangementet afholdes af HØJ Elitehåndbold på adressen Rugmarken 10, bygning 11, 3650 Ølstykke. Det er gratis for virksomheder at deltage. Der er et begrænset antal pladser, og deltagelse kræver derfor forhåndstilmelding. Send en mail til arrangement@hojhaandbold.dk, hvis du vil med. Vi lukker for tilmelding, når der er ”udsolgt” eller senest mandag den 21. oktober.

Hvem er Mads Freund?

Mads Freund er grundlægger af kommunikationsbureauet Brandy og har været direktør i reklamebranchen i 25 år. Han har haft kunder som Mærsk, Danske Bank, Bilka, Volvo og Bestseller.

Mads Freund er desuden forbundsformand for Triatlon Danmark, medlem af marketing-kommissionen for Det Europæiske Triathlon Forbund og medlem af marketing management gruppen i Det internationale Triathlon forbund.