HØJ Elitehåndbold forlænger aftalen med rutinerede Morten Slundt

morten_slundt_i_angreb

I ugen op til sæsonens sidste kamp blev HØJ Elitehåndbold og Morten Slundt enige om at forlænge samarbejdet med endnu en sæson. Slundt har været i HØJ Elite siden midten af sæsonen 2017-18, hvor han kom fra HC Midtjylland på en lejeaftale.

”Slundt er fortsat en ualmindelig vigtig spiller for os, fordi han leverer på et højt niveau hver gang og i begge ender af banen. I denne sæson har Slundt stort set været skadefri, og han er bare blevet bedre og bedre, som sæsonen er skredet frem. Slundts rutine og overblik tilfører noget stabilitet og ro, også til de unge spillere på holdet. Samtidig bidrager han til vores gode og seriøse træningsmiljø, han er klubmand og er dermed på flere måder en rigtig god rollemodel for vores unge talenter. Jeg er ualmindelig tilfreds med, at det er lykkedes at lave en aftale med Slundt for endnu en sæson”, fortæller cheftræner Jesper Fredin.

Om forlængelsen siger Morten Slundt selv: ”Jeg er rigtig glad for at tage en sæson mere i HØJ Elite. Udover at HØJ er min barndomsklub, og jeg bor i området, er det et meget spændende projekt, som jeg ser frem til fortsat at være en del af. Forhåbentlig kan jeg være med til at forbedre 5. pladsen fra i år. Ved siden af håndbolden skal jeg arbejde i klubben, og hjælpe med at udvikle den. Det bliver dejligt at kunne videregive min erfaring fra mange år i dansk tophåndbold og samtidig bruge min kandidatgrad i Økonomisk markedsføring”.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334 eller til direktør Lars Vinther på telefon 20977930.